foto

Ossi Korhonen

  • nar. 1.4.1898
    Oulu, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 12.3.1976 (77 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Naurubussi (TV film)
1969 Katsokaa tuomaria (TV film)
1963 Eräs pääsiäisaamu (TV film)
Herra Oblomov (TV film)
Kovan onnen lapsia (TV film)
1962 Hän varasti elämän
Pikku Suorasuu
1961 Kertokaa se hänelle...
1957 Niskavuori taistelee
1955 Pekka ja Pätkä pahassa pulassa
1954 Mä oksalla ylimmällä
Niskavuoren Aarne
Onnelliset
1953 2 hauskaa vekkulia
Hilja, maitotyttö
Jälkeen syntiinlankeemuksen
1952 Niskavuoren Heta
Yhden yön hinta
1951 Kesäillan valssi
Lakeuksien lukko
1950 Tanssi yli hautojen
1948 Laulava sydän
1947 Kultamitalivaimo
1946 "Minä elän"
Kirkastuva sävel
Kultainen kynttilänjalka
1945 Matkalla seikkailuun
Nokea ja kultaa
Ristikon varjossa
Vastamyrkky
Vuokrasulhanen
1944 Ballaadi
Suomisen Olli rakastuu
1943 Maskotti
Suomisen taiteilijat
1942 August järjestää kaiken
Niin se on, poijaat!
Onni pyörii
Uuteen elämään
1941 Antreas ja syntinen Jolanda
Kaivopuiston kaunis Regina
Onnellinen ministeri
Ryhmy ja Romppainen
Suomisen perhe
Tulákův valčík
1940 Herra johtajan "harha-askel"
Ketunhäntä kainalossa
Melodie mládí
Poikani pääkonsuli
Runon kuningas ja muuttolintu
Tottisalmen perillinen
1939 Eteenpäin - elämään
Halveksittu
Hätävara
Kaksi Vihtoria
1938 Markan tähden
Poikamiesten holhokki
1937 Asessorin naishuolet
Ja alla oli tulinen järvi
Kuriton sukupolvi
1936 Seikkailu jalkamatkalla
VMV 6
1935 Syntipukki
1930 Kahden tanssin välillä
1929 Meidän poikamme
1928 Tukkijoella
1927 Runoilija muuttaa
1923 Rautakylän vanha parooni

TV seriály

1967 Rikos ja rangaistus (TV seriál)
1962 Kaverukset (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky