foto

George Bernard Shaw

  • nar. 26.7.1856
    Dublin, Irsko
  • zem. 2.11.1950 (94 let)
    Ayot St. Lawrence, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Saint Joan (divadelní záznam)
2015 Man and Superman (divadelní záznam) - divadelní hra
1992 Haus Herzenstod (TV film) - divadelní hra
1987 Truchlivá netečnost - divadelní hra
1984 Candida (divadelní záznam) - divadelní hra
1982 Pygmalion (TV film) - divadelní hra
1980 Človek nikdy nevie (TV film) - divadelní hra
1976 A tőrbe csalt Blanco Posnet (TV film) - divadelní hra
1975 Čokoládový hrdina (TV film) - divadelní hra
1974 Sosem lehet tudni (TV film) - divadelní hra
1973 Az ördög cimborája (TV film) - divadelní hra
1970 Caesar und Cleopatra (divadelní záznam) - divadelní hra
1969 Candida (TV film) - divadelní hra
Die Millionärin (divadelní záznam) - divadelní hra
1968 Haus Herzenstod (TV film) - divadelní hra
1967 Särkyneiden sydänten talo (TV film) - divadelní hra
Teatterituokio: Viktorian Ristin ritari (TV film) - divadelní hra
1965 Der Teufelsschüler (TV film) - divadelní hra
1964 My Fair Lady - divadelní hra
1963 Teatterituokio: Kohtalon mies (TV film) - divadelní hra
1960 The Millionairess - divadelní hra
1957 Helden (TV film)
1956 Sainte Jeanne (TV film) - divadelní hra
1955 Chocolate Soldier, The (TV film) - divadelní hra
1938 Pygmalion - divadelní hra

TV seriály

1966 Teatterituokio: Maalaiskosiskelua (TV seriál) - divadelní hra
1946 For the Children (TV seriál) - divadelní hra

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1960 Ödets man (TV film) - povídka
1921 Román boxera - kniha