foto

Holger Barthel

  • nar. 1959
    Stuttgart, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Die Freischwimmerin (TV film)
2012 Léto v Chorvatsku (TV film)
2010 Zkouška odvahy (TV film)
2009 Lilly Schönauer - Hochzeit am See (TV film)
2008 Die Heilerin 2 (TV film)
2006 Místo činu: Osudová důvěra (TV film)
2004 Die Heilerin (TV film)
Erbin mit Herz (TV film)
Místo činu: Strážce pramene (TV film)
2002 Ich gehöre dir (TV film)
S.O.S. Barracuda - Terror im Paradies (TV film)
2001 SOS Barracuda: Žralok z Malorky (TV film)
1999 Amor - Vražedná hra z lásky (TV film)
SK Kölsch (TV film)

TV seriály

2014 Vraždy na severu (TV seriál)
Krok do prázdna (S03E04)
Goldfinger (S03E03)
2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)
2010 Lilly Schönauer (TV seriál)
Nejlepší den pro lásku (E10)
Miluji cizince (E09)
2009 Lilly Schönauer (TV seriál)
Paulin sen (E08)
A teď už je to láska (E07)
2008 Der Winzerkönig (TV seriál)
Über die Grenze (S02E04)
Der Scheidungsantrag (S02E03)
Böses Spiel (S02E02)
další epizody (4)
Lilly Schönauer (TV seriál)
A byla z toho láska (E06)
Více než navždy (E05)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
Wenn das nur gut geht! (S01E13)
Glück im Unglück (S01E12)
Ausflug mit Folgen (S01E11)
další epizody (10)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Zásah (TV seriál)
1997 S.O.S. Barracuda (TV seriál)
1995 Policejní tango (TV seriál)
1994 Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky