foto

Ramon Tikaram

  • nar. 16.5.1967 (50 let)
    Singapur
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dragonfly
Jupiter vychází
2012 Kidnap Diaries, The (TV film)
2009 Finální hra
2008 Děkan Spanley
Speed Racer
2006 Mischief Night
Poslední dny sopky Krakatoa (TV film)
Take 3 Girls
Záhady Sally Lockhartové - Rubín v kouři (TV film)
2000 Waiting at the Royal (TV film)
1997 Supply & Demand (TV film)
1996 Kámasútra
Kufr plný drog (TV film)
1995 Ostrov hrdlořezů

TV seriály

2017 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (4)
Smrt v ráji (TV seriál)
The Secret of the Flame Tree (S06E02)
2016 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrtící umění (S18E04)
2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (7)
2014 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 3 (S01E03)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Druzí synové (S03E08)
Man Down (TV seriál)
Otec Brown (TV seriál)
2012 White Heat (TV seriál)
2010 Combat Kids (TV seriál)
Identity (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2008 Wired (TV seriál)
2007 M.I.High (TV seriál)
My Spy Family (TV seriál)
Pravěk útočí (TV seriál)
2006 Tripping Over (TV seriál)
2004 Nathan Barley (TV seriál)
2003 Mighty Boosh (TV seriál)
Mile High (TV seriál)
M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
Murphy's Law (TV seriál)
2001 Crossroads (TV seriál)
Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Loupež za bílého dne (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1996 This Life (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1971 Masterpiece Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2008 Válečníci: Cortéz (TV film)
2007 Válečníci (TV seriál)

TV pořady

1999 Rove (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace