foto

Ramon Tikaram

  • nar. 16.5.1967 (53 let)
    Singapur

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dragonfly
Jupiter vychází
2012 Kidnap Diaries, The (TV film)
2009 Finální hra
2008 Děkan Spanley
Speed Racer
2006 Mischief Night
Poslední dny sopky Krakatoa (TV film)
Take 3 Girls
Záhady Sally Lockhartové - Rubín v kouři (TV film)
2000 Waiting at the Royal (TV film)
1997 Supply & Demand (TV film)
1996 Kufr plný drog (TV film)
Kámasútra
1995 Ostrov hrdlořezů

TV seriály

2020 Na pohodu (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Brassic (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
2019 Brassic (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Pennyworth (TV seriál)
Marianne Faithfull (E10)
Alma Cogan (E09)
Sandie Shaw (E08)
další epizody (9)
The Victim (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2018 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
Odchází, následována medvídkem (S01E06)
2017 Lee and Dean (TV seriál)
Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (4)
Smrt v ráji (TV seriál)
The Secret of the Flame Tree (S06E02)
2016 The Coroner (TV seriál)
Pieces of Eight (S02E09)
Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrtící umění (S18E04)
2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (7)
2014 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 3 (S01E03)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Safe from Harm (S08E02)
2013 Man Down (TV seriál)
Guru (S01E04)
Otec Brown (TV seriál)
Znetvoření (S01E03)
Hra o trůny (TV seriál)
Druzí synové (S03E08)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Mortal (S07E05)
2012 White Heat (TV seriál)
2010 Combat Kids (TV seriál)
Identity (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)
Pravěk útočí (TV seriál)
Der Größte von allen (S03E04)
Im Namen der Zukunft (S03E03)
2008 Wired (TV seriál)
Pravěk útočí (TV seriál)
Die Falle (S02E06)
2007 M.I.High (TV seriál)
My Spy Family (TV seriál)
2006 Tripping Over (TV seriál)
2005 Mighty Boosh (TV seriál)
Pramen mládí (S02E04)
2004 Nathan Barley (TV seriál)
2003 M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
Mile High (TV seriál)
Murphy's Law (TV seriál)
2001 Crossroads (TV seriál)
Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Loupež za bílého dne (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1996 This Life (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1971 Masterpiece Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2008 Válečníci: Cortéz (TV film)
2007 Válečníci (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Rove (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky