foto

Martin Preiss

  • nar. 1.1.1973 (44 let)
    Praha, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2013 Případ pro rybáře (TV film)
2012 Aplaus (TV film)
Vánoční hvězda (TV film)
2009 Smyčka (TV film)
Svědomí Denisy Klánové (TV film)
2003 Komedie omylů (divadelní záznam)
Past (TV film)
Pekelná maturita (TV film)
2001 Chytit vítr (TV film)
1999 Sjezd abiturientů (TV film)
1998 Třikrát život, třikrát smrt (TV film)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (19)

do profilu filmu >>
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace