foto

Vlastimil Bedrna

  • nar. 8.2.1929
    Praha, Československo
  • zem. 6.3.2018 (89 let)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Nepodepsaný knoflík (TV film)
Společník (TV film)
1998 Silná jako smrt (TV film)
Zkřížené meče (TV film)
1997 Dobrá zpráva (TV film)
1996 Revizor (divadelní záznam)
1994 Divadelní román (TV film)
1993 Hloupá Augustina
Království květin (TV film)
Král posledních dnů (TV film)
Krvavý román
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (34)

do profilu filmu >>
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace