foto

Alexandr Baršak

  • nar. 28.2.1978 (42 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Moj ljubimyj prizrak (TV film)
Moskovskije tajny. Gosťa is prošlogo (TV film)
Moskovskije tajny. Sjem sesťor (TV film)
Piligrim
2016 Deň vyborov 2
2013 12 měsíců
2012 Skazka. Jesť
2008 Sčastlivogo puti (TV film)

TV seriály

2017 Vsjo ješčjo budět (TV seriál)
2012 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
Epizod 1.2 (E02)
2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
Epizod 1.8 (E08)
Epizod 1.7 (E07)
Epizod 1.6 (E06)
další epizody (7)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Piligrim
2013 12 měsíců

TV seriály

2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Moj ljubimyj prizrak (TV film)
Moskovskije tajny. Gosťa is prošlogo (TV film)

TV seriály

2017 Vsjo ješčjo budět (TV seriál)
2013 Novyj staryj dom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky