foto

Tomáš Krejčíř

  • nar. 12.4.1971 (47 let)
    České Budějovice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Herec a moderátor Tomáš Krejčíř se narodil v Českých Budějovicích 12. dubna roku 1971. Vystudoval DAMU a deset let působil v Ústí nad Labem, kde vystupoval na scéně Činoherního klubu. Později se zaměřil spíše na televizní práci a do povědomí diváků se zapsal postavou Adama Rubeše v seriálu RODINNÁ POUTA.

Po natočení první série Rodinných pout Tomáš Krejčíř odešel do TV Nova, kde se objevoval v seriálu ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ v roli horolezce Romana Kříže. Nyní moderuje pořad SNÍDANĚ S NOVOU a jeho hlas můžeme slyšet na Frekvenci 1.

Tomáš Krejčíř ještě příliš příležitostí před filmovou kamerou neměl, jedním z jeho vystoupení ve filmu byla např. postava Egona ve filmové adaptaci románu Vladislava Vančury s názvem ÚTĚK DO BUDÍNA (2002), hrál i ve filmu PRACHY DĚLAJ ČLOVĚKA (2006). Dále se objevil v několika televizních filmech – v pohádce O MOUDRÉ SORFARINĚ nebo v dramatu IN NOMINE PATRIS (2004).

Markéta "Cherish" H

Herecká filmografie

Filmy

2018 Teambuilding
2006 Prachy dělaj člověka
2004 In nomine patris (TV film)
2002 Útěk do Budína
2000 Vražedná přehlídka
1996 Jak se dělá opera (TV film)
1995 O moudré Sorfarině (TV film)
1994 Procitnutí jara (divadelní záznam)
1992 Vítr na konci léta (TV film)
1990 Silnější než já

TV seriály

2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Veselý pohřeb (E18)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Arsenál krásy (S11E10)
Hon na lišku (S11E09)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Jsi moje tečka (S02E02)
Jsem naživu (S02E01)
Šťastné konce (S01E86)
další epizody (35)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Nech mě žít (S01E34)
Vstupenka do ráje (S01E33)
Láska je závislost (S01E32)
další epizody (20)
Ulice (TV seriál)
2004 Rodinná pouta (TV seriál)
2003 Útěk do Budína (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
1997 Arrowsmith (TV seriál)
1994 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Vlakem na Vídeň (E04)
1992 Náhrdelník (TV seriál)
Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Kavárna Daubner (E02)

Dokumentární

2013 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Tomáše Krejčíře (S09E12)
2009 Tajemství celebrit (TV film)

TV pořady

2013 Kurňa, co to je? (TV pořad)
2012 18 je jen začátek (TV pořad)
2010 Talentmania (TV pořad)
2007 Bailando - Tančím pro tebe (TV pořad)
2005 Miss Junior 2005 (TV pořad)
2001 Rady ptáka Loskutáka (TV pořad)
1999 Sauna (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Prima jízda (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace