foto

Jaroslava Hanušová

  • nar. 25.2.1949
    Praha, Československo
  • zem. 22.2.2016 (66 let)
    Praha, Česko

Herecká filmografie

Filmy

2011 Bastardi 2
2010 Bastardi
2009 Líbáš jako Bůh
2005 Dokumentálové (studentský film)
Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
2002 Výlet
1999 Neprůstřelná nevěra (TV film)
1998 Ostuda (TV film)
Vše pro firmu (TV film)
1996 Sad (studentský film)
1995 Divoké pivo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (16)

do profilu filmu >>
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace