foto

Aino Lohikoski

  • nar. 4.3.1898
    Helsinky, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 12.6.1981 (83 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Oy Mahdollisuus Ab (TV film)
1973 Pohjantähti
1970 Akseli ja Elina
1959 Punainen viiva
1958 Mies tältä tähdeltä
1956 Silja - nuorena nukkunut
1955 Tähtisilmä
1954 Morsiusseppele
Onnelliset
Rakastin sinua, Hilde
1953 Maailman kaunein tyttö
Sillankorvan emäntä
1952 Hän tuli ikkunasta
1951 Kesäillan valssi
1950 Amor hoi!
1949 Jossain on railo
Rosvo Roope
1948 Neljästoista vieras
Soita minulle, Helena!
1947 Hedelmätön puu
Kuudes käsky
Maaret - tunturien tyttö
Pimeänpirtin hävitys
Särkelä itte
1946 Nuoruus sumussa
Synnin jäljet
Viikon tyttö
1945 Anna Liisa
Suomisen Olli yllättää
Suviyön salaisuus
Vain sinulle
1944 Ballaadi
Suomisen Olli rakastuu
Sylvi
1943 Suomisen taiteilijat
Synnitön lankeemus
Tyttö astuu elämään
Valkoiset ruusut
Yrjänän emännän synti
1942 Avioliittoyhtiö
Oi, aika vanha, kultainen...!
Puck
Rantasuon raatajat
Suomisen Ollin tempaus
Varaventtiili
1941 Antreas ja syntinen Jolanda
Poikamies-pappa
Totinen torvensoittaja
1940 Anu ja Mikko
Jumalan myrsky
Kyökin puolella
Tottisalmen perillinen
1939 Avoveteen
Hätävara
Punahousut
Vihreä kulta
1938 Laivan kannella
Markan tähden
Niskavuoren naiset
Poikamiesten holhokki
1937 Děvče z venkova
Koskenlaskijan morsian
Miehen kylkiluu
1936 Mieheke
Vaimoke
1935 Kaikki rakastavat
1934 Minä ja ministeri
1925 Pohjalaisia

TV seriály

1976 Sairaanhoitaja (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
1962 Huivi (TV seriál)

Dokumentární

1964 Näin ne alkoivat
1963 Luonnon kätköissä - vyp.
1956 Sellaista on Vihdissä
1951 Korvesta Korkeasaareen - vyp.
1950 Syksyn muoteja
Terveytemme puolesta - vyp.
1949 Suomi hymyilee
1940 Kesällä Tampereella

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky