foto

Drea de Matteo

  • nar. 19.1.1972 (47 let)
    Queens, New York City, New York, USA

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Other
2015 Sex, Death and Bowling
Street Level
Temné kouty
2013 Free Ride
Vystrašený šepot (TV film)
2010 Padělatelé (TV film)
2009 Once More with Feeling
2008 Lake City
New Yorku, miluji Tě!
2007 Broken English
The Good Life
2006 Holky jdeme na to aneb putování tučňáků
Walker Payne
2005 Přepadení 13. okrsku
2004 Love Rome
2003 Beacon Hill
Kořist rokenrolu
2002 Divoká krev
Dokonalá
Kluk od vedle
2001 'R Xmas
Ranaři
Swordfish: Operace Hacker
2000 Gentleman from Boston, The
Sleepwalk
1996 'M' Word

TV seriály

2019 A Million Little Things (TV seriál)
Goodbye (S01E17)
The Rosary (S01E16)
The Rock (S01E15)
další epizody (4)
2018 Špinaví poldové (TV seriál)
By Virtue Fall (S03E10)
Goodnight, Sweet Prince (S03E09)
Cry Havoc (S03E08)
další epizody (10)
2017 Špinaví poldové (TV seriál)
Broken Dolls (S02E13)
Behind the Mask (S02E12)
The Quality of Mercy (S02E11)
další epizody (13)
2016 Street Level: Behind the Scenes Featurrette (TV seriál)
Špinaví poldové (TV seriál)
One Last Lie (S01E13)
For I Have Sinned (S01E12)
The Breach (S01E11)
další epizody (13)
2015 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
One of Us (S02E13)
2014 Zákon gangu (TV seriál)
Papa's Goods (S07E13)
Red Rose (S07E12)
Suits of Woe (S07E11)
další epizody (13)
2013 The Mindy Project (TV seriál)
Mindy's Minute (S01E15)
Zákon gangu (TV seriál)
A Mother's Work (S06E13)
You Are My Sunshine (S06E12)
Huang Wu (S06E10)
další epizody (10)
2012 Zákon gangu (TV seriál)
J'ai Obtenu Cette (S05E13)
Darthy (S05E12)
Stolen Huffy (S05E04)
další epizody (4)
Californication (TV seriál)
A je to tu zas (S05E07)
2011 Zákon gangu (TV seriál)
Burnt and Purged Away (S04E12)
Call of Duty (S04E11)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Hříšník bere vše (S10E07)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pop (S12E11)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál)
Dávám ti sbohem (S06E23)
Detektivní balada (S06E22)
Malá noční hudba (S06E21)
další epizody (10)
2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
Střemhlavý pád (S06E10)
Sebevražedné myšlenky (S06E09)
Odhalení (S06E08)
další epizody (10)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Zvěstovatel (S01E13)
Spi sladce (S01E12)
Práskač (S01E11)
další epizody (6)
2006 Joey (TV seriál)
Joey a svatba (S02E22)
Joey drží palce (S02E21)
Joey a herecké studio (S02E20)
další epizody (9)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Studené kameny (S06E11)
Model vyšlý z módy (S06E01)
2005 Joey (TV seriál)
Joey a vánoční večírek (S02E13)
Joey a výlet do Tijuany (S02E12)
Joey a kamarád ze školy (S02E11)
další epizody (25)
2004 Joey (TV seriál)
Joey a nečekaný zvrat (S01E12)
Joey a výlet (S01E11)
Joey a velký konkurz (S01E10)
další epizody (12)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Dlouhodobé parkování (S05E12)
Chladnokrevná msta (S05E10)
Neznámí muži tmavé pleti (S05E09)
další epizody (10)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Příboj (S04E13)
Silný, mlčenlivý typ (S04E10)
Nová spojení, nové akvizice (S04E08)
další epizody (9)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Jednočlenná armáda (S03E13)
Podraz (S03E09)
Když Pán povstal (S03E08)
další epizody (9)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Panoptikum (S02E13)
Rytíř v bílém brnění (S02E12)
Odkud na věčnost? (S02E09)
další epizody (11)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Sen o Jeannie Cusamanové (S01E13)
Hit je hit (S01E10)
Legenda o Tennessee Moltisantim (S01E08)
další epizody (7)

Dokumentární

2018 Wasted Talent
2016 L.A. A Queer History - vyp.
2007 Aperture (TV seriál)
Making 'Cleaver' (TV film)

Host

TV pořady

2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2004 The 56th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace