foto

Eino Virtanen

  • nar. 10.12.1925
    Helsinki, Finsko
  • zem. 26.11.1999 (73 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1968 Jännitysnäytelmä: Leikki tulella (TV film)
1967 Köysi (TV film)
1966 Johan nyt on markkinat!
1963 Teerenpeliä
1959 Virtaset ja Lahtiset

TV seriály

1974 Soittorasia (TV seriál)
1969 Kesälomalaiset (TV seriál)
1968 Herra Kenonen (TV seriál)
1965 Sisarukset (TV seriál)

TV pořady

1966 Elävät kuvat (TV pořad)
Kuten haluatte (TV pořad)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1986 Tangomarkkinat 1986 (TV pořad)
1985 Tangomarkkinat 1985 (TV pořad)
1969 Siitä vaan sano... (TV pořad)
1967 Stella Polaris (TV pořad)
1965 Ralliralli (TV pořad)
1963 Karuselli (TV pořad)
1961 Iskelmäkaruselli (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
1960 Nuorten tanssihetki (TV pořad)
1958 TV-tanssiaiset (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

1970 Lauantaitanssit (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky