foto

Elsa Turakainen

  • nar. 8.8.1904
    Helsinky, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 7.2.1992 (87 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Ruskan jälkeen
1978 Sinikukallinen nekka (TV film)
1977 Viimeinen savotta
1973 Pohjantähti
1970 Akseli ja Elina
Vaimo kulttuurikodissa (TV film)
1969 Tirlittan (TV film)
1968 Täällä Pohjantähden alla
Veren häät (TV film)
1966 Johan nyt on markkinat!
1964 Madame (TV film)
1963 Omena putoaa (TV film)
Turkasen tenava!
1962 Pinsiön parooni
Älä nuolase...
1961 Kultainen vasikka
Kun lesket lempivät (TV film)
Merihevonen (TV film)
Pikku Pietarin piha
1960 Myöhästynyt hääyö
Pastori Jussilainen (TV film)
Skandaali tyttökoulussa
1959 Papin perhe (TV film)
Punainen viiva
Taas tapaamme Suomisen perheen
Vatsa sisään, rinta ulos!
1958 Pekka ja Pätkä miljonääreinä
1957 Musta rakkaus
Niskavuori taistelee
Pikku Ilona ja hänen karitsansa
Vääpeli Mynkhausen
1955 Kukonlaulusta kukonlauluun
Onni etsii asuntoa
1954 Kasarmin tytär
Kunnioittaen
Niskavuoren Aarne
Opri
1952 Komppanian neropatit
Lännen lokarin veli
Noita palaa elämään
1951 Kenraalin morsian
1950 Kaunis Veera eli Ballaadi Saimaalta
1949 Aaltoska orkaniseeraa
Isäntä soittaa hanuria
Katupeilin takana
Prinsessa Ruusunen
Ruma Elsa
1948 Neljästoista vieras
Onnen-Pekka
Toukokuun taika
1947 Hedelmätön puu
Kultamitalivaimo
1946 "Minä elän"
1945 Matkalla seikkailuun
Suomisen Olli yllättää
Tähtireportterit tulevat
1944 Suomisen Olli rakastuu
Sylvi
1943 Suomisen taiteilijat
Synnitön lankeemus
Syntynyt terve tyttö
Tyttö astuu elämään
Varuskunnan "pikku" morsian
1942 Oi, aika vanha, kultainen...!
Suomisen Ollin tempaus
1941 Perheen musta lammas
Suomisen perhe
1940 Lapseni on minun
1939 Eteenpäin - elämään
Halveksittu
Hätävara
Pikku pelimanni
Punahousut
Sedm bratří
1938 Syyllisiäkö?
1928 Miekan terällä

TV seriály

1978 Oman onnensa seppä (TV seriál)
1969 Yhdeksän miehen saappaat (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
Tarinatalo (TV seriál)
1965 Asemahotelli (TV seriál)
1964 Tuulensuun tuvassa (TV seriál)
1962 Kaverukset (TV seriál)

Dokumentární

1997 Nyrkin ja hellan välissä - a.z.
1957 Kodin värit
1951 Rahan rata

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky