foto

Adam Gebert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Balaklava
2018 Blbá nálada

TV pořady

2007 Folklorika (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Blbá nálada

Dokumentární

2015 Místo nepokoje
2004 Marek Pačan z Bystran (studentský film)
2003 Nezrobíme nič (studentský film)

TV pořady

2007 Folklorika (TV pořad)

Herecká filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Blbá nálada

Dokumentární

2015 Místo nepokoje
2007 Porodní plán

Producentská filmografie

Filmy

2018 Blbá nálada

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2015 Místo nepokoje

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky