foto

Courtney B. Vance

  • nar. 12.3.1960 (57 let)
    Detroit, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Psí ostrov
2017 Mumie
Nesmrtelný život Henrietty Lacksové (TV film)
The Farm
2016 Pařba o Vánocích
2012 Nahlas a naplno
2011 Nezvratný osud 5
The Divide
2010 Těžká rozhodnutí
2009 Hurricane Season
2008 Nic než pravda
2002 D-Tox
Propusťte Brandleyho (TV film)
2000 The Acting Class
Vesmírní kovbojové
1999 Love and Action in Chicago
Vítejte v Holly Springs
1998 Léčka
Nahé město: Poslední soud (TV film)
Nahé město: Vražedné Vánoce (TV film)
Slepá víra
1997 Dvanáct rozhněvaných mužů (TV film)
1996 Kazatelova žena
Kluci ze sousedství (TV film)
1995 Krátká romance (TV film)
Letci z Tuskegee (TV film)
Nebezpečné myšlenky
Panter
Piano Lesson, The (TV film)
Poslední večeře
1994 Race to Freedom: The Underground Railroad (TV film)
Svátost manželská
1993 Dobrodružství Hucka Finna
Emperor's New Clothes, The
Percy & Thunder (TV film)
1992 Nonesense and Lullabyes: Nursery Rhymes
Nonesense and Lullabyes: Poems
Válka v ulici (TV film)
Ve stínu gangu
1990 Hon na ponorku
1987 Hamburger Hill
1983 First Affair (TV film)

TV seriály

2016 American Crime Story (TV seriál)
The Verdict (S01E10)
Manna from Heaven (S01E09)
A Jury in Jail (S01E08)
další epizody (10)
2014 Ve službách CIA (TV seriál)
Masters of Sex (TV seriál)
Blackbird (S02E06)
Giants (S02E05)
Dirty Jobs (S02E04)
2012 Comix from the Underground (TV seriál) - a.z.
2011 Pomsta (TV seriál)
2010 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Odpočítávání: část druhá (E22)
Odpočítávání: část první (E21)
Vyjednávání (E20)
další epizody (12)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Oznámení (E10)
Věřit (E09)
Karty s kojotem (E08)
další epizody (10)
Pohotovost (TV seriál)
Je mi fajn (S15E21)
Konec služby za 6 minut (S15E17)
Začátek konce (S15E16)
další epizody (5)
2008 Senzační Spider-Man (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Svátky vzhůru nohama (S15E10)
Vyleč sám sebe (S15E07)
Ach, bratře (S15E06)
2007 Hnutí mysli (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Parting the Waters (TV seriál)

Dokumentární

2003 Unchained Memories: Readings from the Slave Narratives
2001 War Letters (TV film)
2000 Born to Trouble: Adventures of Huckleberry Finn (TV film)

TV pořady

2016 68. Emmy Awards (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Finding Your Roots with Henry Louis Gates, Jr (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
1995 The 47th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace