foto

Petr Vejslík

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 TvMiniUni: Zloděj otázek
2012 Sejít z cesty (TV film)
2010 Škola princů (TV film)
2007 Kája a Zabi (TV film)
Velkofilm (TV film)
Vracaja sa dom od Betléma (TV film)
2004 Balíci (TV film)
1999 Test (studentský film)
1998 Robko (studentský film)
Ryba 073 (studentský film)

TV seriály

2020 Kája a Mat+Ema+Tika (TV seriál)
Zaokrouhlování (S02E04)
Geometrie (S02E03)
Desítková soustava (S02E02)
další epizody (4)
2018 Kája a Mat+Ema+Tika (TV seriál)
Matematika a my (S01E13)
Tělesa (S01E12)
Souměrnost čili symetrie (S01E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2020 Zlatá šedesátá (koncert)
2019 Dunaj (koncert)
Dunaj vědomí
Joachim Barrande - ztracená moře (TV film)
Ondřej Sekora - Práce všeho druhu (TV film)
Progres 2 (koncert)
Setkání s Libuší
Ztracený břeh
2018 Antonín Dvořák - Moravské dvojzpěvy (koncert)
Magické hlubiny (TV seriál)
Člověk a voda (E06)
Rybníky a přehrady (E05)
Jeskyně a propasti (E04)
další epizody (6)
Michal Ambrož a Hudba Praha (koncert)
Princezny na export (TV film)
Rolling Stones - Hearts for Prague (TV film)
Češi zachraňují (TV seriál)
Zoborožce na Filipínách (E05)
Zubry v Česku (E04)
Orlosupy v Evropě (E03)
další epizody (5)
2017 Hermína Týrlová
2016 Bitevní pole (TV film)
Vánoční strom republiky (TV film)
Za svobodné Brno
2015 Back Beat (TV seriál)
Vanilla Fudge (E13)
Smokie (E12)
Slade (E11)
další epizody (13)
Evropský architekt Bohuslav Fuchs
Exkurze aneb Historie současnosti
Česká fotka (TV seriál)
2014 Elia Cmíral: part 1
Expremiéři (TV seriál)
Vladimír Špidla - politický politik (E05)
Hvězdy za železnou oponou
2013 Hledá se prezident
2012 Co by kdyby (TV seriál)
Marija Panna přečistá (koncert)
2011 Jaroslav Krejčí - mezi diktaturou a demokracií (TV film)
2009 Rajské zahrady (TV seriál)
2008 Vrba nejen k naslouchání (TV film)
2005 4 věci
Květa Legátová, spisovatelka (TV film)
Uprostřed průmyslového věku... (TV film)
2004 Izrael tančí (TV film)
2002 Divná slečinka (TV film)
2000 Golden Bike
1999 Cestománie (TV seriál)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)

TV pořady

2015 Zkouška orchestru (TV pořad)
2011 BRAVO! (TV pořad)
2010 Za zrcadlem (TV pořad)
2008 Vzhůru dolů! (TV pořad)
Vzkaz (TV pořad)
2007 Záhady Toma Wizarda (TV pořad)
2005 Kultura.cz (TV pořad)
2002 Folkomotivy (TV pořad)
2001 Uprostřed běhu (TV pořad)
2000 Náš venkov (TV pořad)
1995 Notes (TV pořad)
1993 Ta naše povaha česká (TV pořad)

Koncert

2019 Čas je mý Kuře v hodinkách (koncert)

Divadelní záznam

2010 Psaní Ježíškovi (divadelní záznam)
2009 Doma u Hitlerů (divadelní záznam)
2008 Zapomenuté světlo (divadelní záznam)
2007 Baletky (divadelní záznam)
Božena Němcová: Viktorko! Karlo!! Báro!!! (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Slunovrat (TV film)

Dokumentární

2017 Laco Deczi & Celula New York (koncert)

TV pořady

1995 Notes (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2019 Concept Art Orchestra v Jazz Docku (koncert)
2018 Smyčcové kvartety Leoše Janáčka (koncert)
2017 Laco Deczi & Celula New York (koncert)
2016 Avishai Cohen Symphonic (koncert)
Malina – Liška – Nejtek (koncert)
Robert Balzar Trio (koncert)
2015 WWW (koncert)
2014 N.O.H.A. (koncert)
2012 Marija Panna přečistá (koncert)

TV pořady

2011 BRAVO! (TV pořad)
1995 Notes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky