foto

Petr Vejslík

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 TvMiniUni a zloděj otázek
2012 Sejít z cesty (TV film)
2010 Psaní Ježíškovi (divadelní záznam)
Škola princů (TV film)
2009 Doma u Hitlerů (divadelní záznam)
2008 Zapomenuté světlo (divadelní záznam)
2007 Baletky (divadelní záznam)
Božena Němcová: Viktorko! Karlo!! Báro!!! (divadelní záznam)
Kája a Zabi (TV film)
Velkofilm (TV film)
Vracaja sa dom od Betléma (TV film)
2004 Balíci (TV film)
1999 Test (studentský film)
1998 Robko (studentský film)
Ryba 073 (studentský film)

Dokumentární

2018 Magické hlubiny (TV seriál)
Člověk a voda (E06)
Rybníky a přehrady (E05)
Jeskyně a propasti (E04)
další epizody (6)
Michal Ambrož a Hudba Praha (koncert)
Progres 2 (koncert)
Češi zachraňují (TV seriál)
Orlosupy v Evropě (E03)
Antilopy v Senegalu (E02)
Mořské želvy na Borneu (E01)
2017 Hermína Týrlová
2016 Bitevní pole (TV film)
Za svobodné Brno
2015 Back Beat (TV seriál)
Vanilla Fudge (E13)
Smokie (E12)
Slade (E11)
další epizody (13)
Evropský architekt Bohuslav Fuchs
Exkurze aneb Historie současnosti
Česká fotka (TV seriál)
2014 Elia Cmíral: part 1
Expremiéři (TV seriál)
Vladimír Špidla - politický politik (E05)
Hvězdy za železnou oponou
2013 Hledá se prezident
2012 Co by kdyby (TV seriál)
Marija Panna přečistá (koncert)
2011 Jaroslav Krejčí - mezi diktaturou a demokracií (TV film)
2009 Rajské zahrady (TV seriál)
2008 Vrba nejen k naslouchání (TV film)
2005 4 věci
Květa Legátová, spisovatelka (TV film)
Uprostřed průmyslového věku... (TV film)
2004 Izrael tančí (TV film)
2002 Divná slečinka (TV film)
2000 Golden Bike
1999 Cestománie (TV seriál)

TV pořady

2011 BRAVO! (TV pořad)
2010 Za zrcadlem (TV pořad)
2008 Vzhůru dolů! (TV pořad)
Vzkaz (TV pořad)
2007 Záhady Toma Wizarda (TV pořad)
2005 Kultura.cz (TV pořad)
2002 Folkomotivy (TV pořad)
2001 Uprostřed běhu (TV pořad)
2000 Náš venkov (TV pořad)
1995 Notes (TV pořad)
1993 Ta naše povaha česká (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Slunovrat (TV film)

Dokumentární

2017 Laco Deczi & Celula New York (koncert)

TV pořady

1995 Notes (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2018 Smyčcové kvartety Leoše Janáčka (koncert)
2017 Laco Deczi & Celula New York (koncert)
2016 Avishai Cohen Symphonic (koncert)
Malina – Liška – Nejtek (koncert)
Robert Balzar Trio (koncert)
2015 WWW (koncert)
2014 N.O.H.A. (koncert)
2012 Marija Panna přečistá (koncert)

TV pořady

2011 BRAVO! (TV pořad)
1995 Notes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace