foto

Chubby Johnson

  • nar. 13.8.1903
    Terre Haute, Indiana, USA
  • zem. 31.10.1974 (71 let)
    Hollywood, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Sam Whiskey
1968 Podporujte svého šerifa!
1967 Dobrodružství Bullwhipa Griffina
1966 Cyborg 2087
1964 7 Faces of Dr. Lao
1963 Twilight of Honor
1962 Firebrand, The
1957 Big-Foot Wallace (TV film)
Drango
Gunfire at Indian Gap
The River's Edge
The True Story of Jesse James
1956 Nejrychlejší střelec
Pocta zločinci
The First Texan
The Young Guns
1955 Headline Hunters
Tennessee's Partner
The Rawhide Years
Zuřivý úsvit
1954 Cattle Queen of Montana
Overland Pacific
The Human Jungle
Vzdálená země
1953 Back to God's Country
Calamity Jane
Gunsmoke
Last of the Comanches
Law and Order
1952 Apache War Smoke
Here Come the Nelsons
Sky Full of Moon
The Treasure of Lost Canyon
V pravé poledne
Zátočina řeky
1951 Fort Dodge Stampede
Fort Worth
Lost Continent
Night Riders of Montana
The Raging Tide
The Scarf
Wells Fargo Gunmaster
Westward the Women
1950 Frenchie
Rocky Mountain
1946 Abilene Town

TV seriály

1967 The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
1965 Tammy (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Temple Houston (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Buckskin (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Circus Boy (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
1954 It's a Great Life (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Sky King (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace