foto

Alan Rosenberg

  • nar. 4.10.1950 (68 let)
    Passaic, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Oprávněné vraždy
2005 Roboti
2003 Frankie and Johnny Are Married
2002 Právo v Los Angeles (TV film)
2001 Na hraně (TV film)
Právo na život (TV film)
Reaching Normal
1999 Dotyk naděje (TV film)
1998 Bronx County (TV film)
Giving Up the Ghost (TV film)
Temptations, The (TV film)
1997 Klonován (TV film)
1996 Nepřípustný nátlak (TV film)
On Seventh Avenue (TV film)
Po dlouhém tichu (TV film)
1995 Freaky Friday (TV film)
1994 Hon na čarodějnice (TV film)
On Hope (TV film)
1993 Partners (TV film)
1991 Boys, The (TV film)
Do cizích rukou (TV film)
1990 Impuls
Parker Kane (TV film)
1989 After Midnight
Peacemaker
The Revenge of Al Capone (TV film)
Vražda v Central Parku (TV film)
1988 Miracle Mile
Poslední pokušení Krista
1987 King of Love, The (TV film)
Pohled do bělma
1986 Promise (TV film)
Škola letušek
1985 Kojak: The Belarus File (TV film)
1984 Not for Publication
1980 Happy Birthday, Gemini
1979 Tuláci

TV seriály

2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 485 (S02E12)
2017 Training Day (TV seriál)
Starosti s Aqua Mesa (E09)
Jak prosté (TV seriál)
Fidelovy spisy (S05E16)
Shameless (TV seriál)
Occupy Fiona (S08E07)
Icarus Fell and Rusty Ate Him (S08E06)
God Bless Her Rotting Soul (S08E03)
další epizody (4)
2016 Kravaťáci (TV seriál)
P.S.L. (S06E10)
Shake the Trees (S06E07)
Spain (S06E06)
další epizody (5)
Shameless (TV seriál)
Ouroboros (S07E09)
You'll Never Ever Get a Chicken in Your Whole Entire Life (S07E07)
Familia Supra Gallegorious Omnia! (S06E12)
další epizody (12)
2015 Bosch (TV seriál)
Chapter Ten: Us and Them (S01E10)
Chapter Three: Blue Religion (S01E03)
Chapter Two: Lost Light (S01E02)
2014 Bosch (TV seriál)
Chapter One: 'Tis the Season (S01E01)
2011 Luck (TV seriál)
Two Prized Colts Go Head-to-Head (E09)
Ace Counters Smythe's Move with His Own (E08)
Ace and Claire Tour a Horse Farm (E07)
další epizody (6)
2009 Americký táta (TV seriál)
Live and Let Fry (S05E11)
2006 Dr. House (TV seriál)
Plácni krtka (S03E08)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Poslední soud (S02E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nebezpečné známosti (S05E22)
2004 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Antarctica (S03E22)
Blood In, Blood Out (S03E21)
The Vote (S03E20)
další epizody (12)
2003 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Swimming (S03E10)
Let God Sort 'Em Out (S03E09)
Believe (S03E08)
další epizody (22)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
No Good Deed (S02E11)
Sacrifice (S02E10)
The Dark (S02E09)
další epizody (22)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Home (S01E11)
Loyalties (S01E10)
The Funnies (S01E09)
další epizody (11)
2000 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Have I Got a Deal for You (S06E22)
Everybody's Special at Chicago Hope (S06E21)
Thoughts of You (S06E20)
další epizody (10)
1999 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
White Rabbit (S06E07)
Upstairs, Downstairs (S06E06)
Vigilance and Care (S06E04)
další epizody (6)
1998 Herkules (TV seriál)
Cybill (TV seriál)
Ka-Boom! (S04E24)
Cybill in the Morning (S04E23)
Don Gianni (S04E22)
další epizody (12)
1997 Cybill (TV seriál)
Show Me the Minnie (S04E12)
The Golden Years (S04E11)
Grandbaby (S04E10)
další epizody (26)
1996 Cybill (TV seriál)
The Little Drummer Girls (S03E12)
A Hell of a Christmas (S03E11)
Buffalo Gals (S03E10)
další epizody (25)
1995 Cybill (TV seriál)
Mourning Has Broken (S02E11)
The Odd Couples (S02E10)
Local Hero (S02E09)
další epizody (24)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Dobrá noc před námi (S01E05)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Lucky: Příběh jednoho života (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Robert Kennedy & His Times (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)

Dokumentární

2014 Pencils Down! The 100 Days of the Writers Guild Strike
2013 CinemAbility
2011 Sholem Aleichem: Laughing in the Darkness
2008 Light Denied
1998 Arguing the World

TV pořady

1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2004 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Bachelor Party (S03E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace