foto

Laila Rihte

  • nar. 21.4.1912
    Helsinky, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 4.5.1985 (73 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Enkeli tuli Babyloniin (TV film)
1965 Don Quijote ja Sancho Panza Jätkäsaaressa
Torakkanainen (TV film)
1964 Ei koskaan pilanpäin (TV film)
Italialainen olkihattu (TV film)
1963 Jengi
Sissit
Totuus on armoton
1962 Kuu on vaarallinen
Se alkoi omenasta
Älä nuolase...
”Ei se mitään!” sanoi Eemeli
1961 Amerikan setä
Kaasua, komisario Palmu!
Kertokaa se hänelle...
Kultainen vasikka
Me
Miljoonavaillinki
Minkkiturkki
Oksat pois..!
Olin nahjuksen vaimo
Tyttö ja hattu
1960 Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut
Kankkulan kaivolla
Nina ja Erik
Opettajatar seikkailee
1959 Ei ruumiita makuuhuoneeseen
Pekka ja Pätkä mestarimaalareina
Punainen viiva
1958 Asessorin naishuolet
Autuas eversti
Pekka ja Pätkä miljonääreinä
Äidittömät
1957 1918
Syntipukki
Vihdoinkin hääyö...
1956 Olet mennyt minun vereeni
1955 Helunan häämatka
Kaunis Kaarina
Lähellä syntiä
Minä ja mieheni morsian
Nukkekauppias ja kaunis Lilith
Säkkijärven polkka
1954 Herrojen Eeva
Hilman päivät
Laivaston monnit maissa
Majuri maantieltä
Niskavuoren Aarne
Opri
Pekka ja Pätkä lumimiehen jäljillä
1953 Alaston malli karkuteillä
Hilja, maitotyttö
Kuningas kulkureitten
Pekka Puupää kesälaitumilla
Senni ja Savon sulttaani
Siltalan pehtoori
1951 Huolien teillä
Vain laulajapoikia
1949 Katupeilin takana
Serenaadiluutnantti
1948 Kalle Aaltosen morsian
Kilroy sen teki
1946 Loviisa, Niskavuoren nuori emäntä
1945 Rakkautensa uhri
Vastamyrkky
1944 Miesmalli
Sylvi
1943 Hevoshuijari
Synnitön lankeemus
Tyttö astuu elämään
1942 Avioliittoyhtiö
Niin se on, poijaat!
1941 Poikamies-pappa
Totinen torvensoittaja
Tulákův valčík
1940 Melodie mládí
Runon kuningas ja muuttolintu
Tavaratalo Lapatossu ja Vinski
1939 Halveksittu
Helmikuun manifesti
Lapatossu ja Vinski olympia-kuumeessa
1938 Nummisuutarit
Olenko minä tullut haaremiin
1937 Asessorin naishuolet
Kuin uni ja varjo
Kuriton sukupolvi
Lapatossu
1936 Kaikenlaisia vieraita
Pohjalaisia
1935 Roinilan talossa
Syntipukki
1934 Meidän poikamme ilmassa - me maassa
1933 Meidän poikamme merellä
Ne 45000
Pikku myyjätär

TV seriály

1969 Naapurilähiö (TV seriál)
1967 Rikos ja rangaistus (TV seriál)
1962 Kaverukset (TV seriál)
1961 Ennen poliisin tuloa (TV seriál)
1960 Laivasto tulee (TV seriál)

Dokumentární

1962 Romulus

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky