foto

Jennifer Hale

  • nar. 1.1.1972 (48 let)
    Goose Bay, Newfoundland, Newfoundland and Labrador, Kanada

Biografie

Jennifer Hale sa narodila v Kanade, ale vyrastala v USA, pričom navštevovala Alabama School of Fine Art. Hneď po škole sa dala na kariéru herečky, jej prvý zlom nastal vo filme z roku 1988 A Father's Homecoming.

Jej práca pre televíziu však nie je taká známa, zviditeľnila sa dabovaním rôznych animovaných postáv v seriáloch alebo videohrách. V animovanom seriáli SPIDER-MAN z roku 1994 jej patrila postava Felicie Hardyovej (Black Cat), v seriáli WOLVERINE AND THE X-MEN z roku 2009 zasa postava Jean Greyovej. Dabovala ešte viaceré postavy, ale medzi najznámejšie série patria STAR WARS alebo TOTALLY SPIES. Práci na animovaných seriáloch zostáva verná dodnes.

Jennifer je od roku 2009 vydatá za Barryho Oswicka.

unclejack

Herecká filmografie

Filmy

2020 Lego DC: Shazam!: Magic and Monsters
2019 Lego Marvel Spider-Man: Vexed by Venom
Star Wars: Vzestup Skywalkera
2017 LEGO Guardians of the Galaxy: The Thanos Threat (TV film)
2016 Fight to the Finish
2015 Scooby Doo: Měsíční nestvůra vylézá
Stop the G:KND - Part 1
2014 Batman: Útok na Arkham
2012 Sofie První: Byla nebyla jedna princezna (TV film)
2010 Marvel Super Heroes 4D
2009 Superman/Batman: Veřejní nepřátelé
Totally spies! Le film
2008 Malá mořská víla: Jak to všechno začalo
The Powerpuff Girls Rule!!! (TV film)
2007 Finding Nemo Submarine Voyage
Popelka 3: Ztracena v čase
Želvy Ninja
2006 Super Myron Brothers (TV film)
2003 Scooby-Doo a upíří legenda
2002 Popelka II: Splněný sen
Powerpuff Girls
2001 Mickeyho kouzelné Vánoce
Shrinking Violet (TV film)
2000 Scooby-Doo a invaze vetřelců
Sinbad: Beyond the Veil of Mists
Vyvolený
1999 Scooby-Doo a duch čarodějky
1997 Mighty Ducks the Movie: The First Face-Off
1996 Bruno the Kid: The Animated Movie
Spider-Man: Sins of the Fathers
1995 Mortal Kombat: The Journey Begins
1994 Scooby-Doo: Arabské noci (TV film)
1992 Nápoj lásky č. 9
1991 Výstřely na sklonku dne (TV film)
1989 Traveling Man (TV film)
1988 A Father's Homecoming (TV film)

TV seriály

2020 Můj kamarád Hajzlík (TV seriál)
Představování (E02)
2019 Star Wars: Odboj (TV seriál)
Descent (S01E18)
The Doza Dilemma (S01E13)
2018 3 mimo: Příběhy z Arkádie (TV seriál)
Terra Incognita Part One (S01E01)
Kačeří příběhy (TV seriál)
The Depths of Cousin Fethry! (S02E02)
Who is Gizmoduck?! (S01E18)
2017 Bunsen je zvíře (TV seriál)
Kačeří příběhy (TV seriál)
Klikař Gusta (S01E06)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
In the Name of the Rebellion: Part 2 (S04E04)
2016 Star Wars: Detours (TV seriál)
2015 Critical Role (TV seriál)
Disney Star Darlings (TV seriál)
Hunt the Truth (TV seriál)
Niko and the Sword of Light (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Crazy Love (S05E06)
2013 Turbo R.A.Ke.Ta. (TV seriál)
Xiaolin Chronicles (TV seriál)
2012 Kancl (TV seriál)
Tallahassee (S08E15)
2010 Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
2009 Normálka (TV seriál)
2008 Star Wars: Klonové války (TV seriál)
Stone Age (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Rozšíření o tapír-Spock (S02E08)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Sózinova kometa, část druhá: Staří mistři (S03E19)
Sózinova kometa, část první: Král fénixe (S03E18)
2006 Class of 3000 (TV seriál)
Legion of Super Heroes (TV seriál)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Den avatara (S02E05)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Bato z vodního kmene (S01E15)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
Megas XLR (TV seriál)
2003 Myšák Stuart Little (TV seriál)
Samuraj Jack (TV seriál)
Scotsman Saves Jack: Part 2 (S04E07)
Jack and Swamp Monster (S03E08)
2002 Gotham Girls (TV seriál)
Samuraj Jack (TV seriál)
Jack and the Farting Dragon (S02E08)
Jack Tales (S02E02)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
Myšmaš Kabaret (TV seriál)
Samuraj Jack (TV seriál)
Jack in Space (S01E05)
The Samurai Called Jack (S01E02)
The Beginning (S01E01)
Špionky (TV seriál)
1999 Chimp Channel, The (TV seriál)
Rocket Power (TV seriál)
Spiderman bez hranic (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Výčitky svědomí (S02E02)
1998 Powerpuff Girls (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
The Devil and Maya Gallo (S01E02)
Pohotovost (TV seriál)
Klany (S03E17)
1996 Bruno the Kid (TV seriál)
Mighty Ducks (TV seriál)
Skutečná dobrodružství Jonnyho Questa (TV seriál)
1995 The Twisted Tales of Felix the Cat (TV seriál)
1994 Iron Man (TV seriál)
Klíšťák (TV seriál)
Kostrouni (TV seriál)
Spiderman (TV seriál)
Where on Earth Is Carmen Sandiego? (TV seriál)
1993 Růžový panter (TV seriál)
Swat Kats: The Radical Squadron (TV seriál)

Dokumentární

2013 I Know That Voice
2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)
2001 Celebrity Profile: Brooke Shields (TV film)