foto

Jess Harnell

  • nar. 23.12.1963 (56 let)
    Teaneck, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bongee Bear and the Kingdom of Rhythm
Super Gidget
2018 Dorothy's Christmas in Oz
2017 Příšerky pod hladinou
Tom a Jerry: Willy Wonka a továrna na čokoládu
2016 Ledová sezóna
2015 Tyler Perry's Madea's Tough Love
V hlavě
2014 Achmed Saves America
Historická pětistovka
Sofie První: Kletba princezny Ivy (TV film)
Tom & Jerry a ztracený drak
2013 Coffin Dodgers (TV film)
Já, padouch 2
2012 Tom a Jerry: Robin Hood a Veselý Myšák
2011 Transformers 3
Transformers: The Ride - 3D
2010 Americký sen
Burák na Měsíci
The Drawn Together Movie: The Movie!
Tom a Jerry: Sherlock Holmes
2009 Vzhůru do oblak
Zataženo, občas trakaře
2008 Burák v Tokiu
2007 Divoké vlny
Finding Nemo Submarine Voyage
Želvy Ninja
2006 All-Star American Destiny Trek
Divočina
2005 Maskovaný hrdina zasahuje
Tom a Jerry: Rychle a chlupatě
2004 Cliffordovo neobyčejné dobrodružství
Comic Book: The Movie
Tři mušketýři
2002 Country Bears
Lilo & Stitch
Scooby-Doo
Tom a Jerry: Kouzelný prsten
2001 Lady a Tramp II: Scampova dobrodružství
2000 Josef - Král snů
Lev ze Země Oz
Malý Nicky - Satan Junior
Není král jako král
Život a dobrodružství Santa Clause
1999 Animaniacs: Wakko's Wish
Our Friend, Martin
Příběh Sonnyho a Cher (TV film)
Toy Story 2: Příběh hraček
Veselé Vánoce
1998 Casper a Wendy (TV film)
Troops
Život brouka
1997 Casper - První kouzlo (TV film)
1996 Aladin a král zlodějů
1995 Casper
No Smoking!
1994 I'm Mad
1988 Boulevard of Broken Dreams

TV seriály

2020 Animaniacs (TV seriál)
2019 Elena z Avaloru (TV seriál)
Norberg Peace Prize (S03E05)
The Incredible Shrinking Royals (S03E04)
Father-in-Chief (S03E03)
další epizody (4)
2018 Elena z Avaloru (TV seriál)
Shapeshifters (S02E08)
Rodinka na kousky (TV seriál)
Reading Egg Nurse Neighbor (S03E09)
Griffinovi (TV seriál)
Dead Dog Walking (S17E02)
2017 Big Mouth (TV seriál)
Jsem gay? (S01E03)
Dorothy and the Wizard of Oz (TV seriál)
Elena z Avaloru (TV seriál)
Realm of the Jaquins (S01E22)
Flight of the Jaquins (S01E14)
Zornův syn (TV seriál)
Sláva synu Zornovu (E13)
2016 Elena z Avaloru (TV seriál)
Royal Retreat (S01E08)
Hlasiťákovi (TV seriál)
Kulipari (TV seriál)
Zornův syn (TV seriál)
Chuť Zephyrie (E05)
Poslední šance (E01)
2015 Future-Worm! (TV seriál)
Mighty Magiswords (TV seriál)
Show pana Peabodyho a Shermana (TV seriál)
Rick a Morty (TV seriál)
Get Schwifty (S02E05)
2014 7T (TV seriál)
Mixels (TV seriál)
Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
Sonic Boom (TV seriál)
2013 Autogrotesky: Povídačky z Kardanové lhoty (TV seriál)
Rick a Morty (TV seriál)
Anatomy Park (S01E03)
Lawnmower Dog (S01E02)
Sofie První (TV seriál)
The Doc Files (TV seriál)
Turbo R.A.Ke.Ta. (TV seriál)
Cleveland show (TV seriál)
Of Lice & Men (S04E20)
Grave Danger (S04E19)
Fist & the Furious (S04E17)
další epizody (7)
2012 Motorcity (TV seriál)
Cleveland show (TV seriál)
Escape from Goochland (S04E01)
Flush of Genius (S03E20)
Jesus Walks (S03E19)
další epizody (6)
2011 Doktorka Plyšáková (TV seriál)
Cleveland show (TV seriál)
Die Semi-Hard (S03E07)
Skip Day (S03E04)
The Blue, the Gray and the Brown (S02E15)
2009 Super Hero Squad Show, The (TV seriál)
2007 Drawn Together (TV seriál)
American Idol Parody Clip Show (S03E14)
Toot Goes Bollywood (S03E13)
Nipple Ring-Ring Goes to Foster Care (S03E12)
další epizody (7)
2006 Biker Mice from Mars (TV seriál)
Náhradníci (TV seriál)
Drawn Together (TV seriál)
Lost in Parking Space: Part One (S03E07)
Captain Hero and the Cool Kids (S03E06)
N.R.A vs. Ray (S03E05)
další epizody (15)
2005 Pet Alien (TV seriál)
Drawn Together (TV seriál)
Super Nanny (S02E07)
Ghosteses in the Slot Machine (S02E06)
Clum Babies (S02E05)
další epizody (7)
2004 Drawn Together (TV seriál)
The One Wherein There Is a Big Twist: Part 1 (S01E07)
Dirty Pranking Number 2 (S01E06)
The Other Cousin (S01E05)
další epizody (7)
2002 ChalkZone (TV seriál)
Teamo Supremo (TV seriál)
2001 Butt-Ugly Martians (TV seriál)
Hrůzostrašný dějepis (TV seriál)
Major Flake (TV seriál)
Myšmaš Kabaret (TV seriál)
Samuraj Jack (TV seriál)
Jack Under the Sea (S01E09)
Špionky (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Rodičovské pouto (S13E02)
1998 Adventures in Odyssey (TV seriál)
Histeria! (TV seriál)
Pirát divoký Jack (TV seriál)
Příšerky na farmě (TV seriál)
Toonsylvania (TV seriál)
Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
Star Warners (S04E07)
Život s Louiem (TV seriál)
Do It or Donut (S03E12)
Animáci (TV seriál)
Birds on a Wire / The Scoring Session / The Animaniacs Suite (S05E09)
Magic Time / The Brain's Apprentice (S05E08)
The Christmas Tree / Punchline: Episode 1 / Prom Night / Punchline: Episode 2 (S05E07)
další epizody (6)
1997 Život s Louiem (TV seriál)
Louie's Gate (S03E01)
Animáci (TV seriál)
Cute First (Ask Questions Later) / Acquaintances / Here Comes Attila / Boo Wonder (S05E03)
It / Dot - The Macadamia Nut / Bully for Skippy (S05E02)
Message in a Bottle / Back in Style / Bones in the Body (S05E01)
1996 Road Rovers (TV seriál)
Animáci (TV seriál)
Pitter Patter of Little Feet / Mindy in Wonderland / Ralph's Wedding (S04E08)
10 Short Films About Wakko Warner / No Time for Love / The Boo Network (S04E07)
Papers for Pappa / Amazing Gladiators / Pinky and the Ralph (S04E06)
další epizody (12)
1995 The Twisted Tales of Felix the Cat (TV seriál)
Timon a Pumbaa (TV seriál)
Animáci (TV seriál)
The Sound of Warners / Yabba Dabba Boo (S03E09)
The Presidents Song / Don't Tread on Us / The Flame Returns, by Henry Wadsworth Longfellow (S03E08)
This Pun for Hire / Star Truck / Go Fish / Multiplication Song (S03E07)
další epizody (9)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Klíšťák (TV seriál)
Red Planet (TV seriál)
Where on Earth Is Carmen Sandiego? (TV seriál)
Animáci (TV seriál)
I'm Mad / Bad Mood Bobby / Katie Ka-Boom: The Blemish / Fake (S02E04)
Miami Mama-Mia / Pigeon on the Roof (S02E03)
We're No Pigeons / Whistle Stop Mindy / Katie Ka-Boom: The Broken Date (S02E02)
další epizody (19)
1993 2 Stupid Dogs (TV seriál)
Animáci (TV seriál)
A Christmas Plotz / Little Drummer Warners (S01E50)
Twas the Day Before Christmas / Jingle Boo / The Great Wakkorotti: The Holiday Concert / Toy Shop Terror / Yakko's Universe (S01E49)
Mobster Mash / Lake Titicaca / Icebreakers (S01E48)
další epizody (50)
Motomyši z Marsu (TV seriál)
Problem Child (TV seriál)
Shnookums and Meat Funny Cartoon Show (TV seriál)
VeggieTales (TV seriál)
Zbrklík (TV seriál)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)

Dokumentární

2013 I Know That Voice
2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)
2002 Official Star Wars Fan Film Awards, The (TV film)

Host

TV pořady

1989 Fórky a vtípky (TV pořad)