foto

Ben Frost

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Vargur
2017 Velmi temné období
2016 Whoever Was Using This Bed
2012 Frost
Hluboko
2011 Šípková Růženka
2009 Já jsem ty
2004 Everything Goes

TV seriály

2019 Dark (TV seriál)
Dunkle Materie (S02E02)
Anfänge und Enden (S02E01)
2018 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
další epizody (4)
2017 Dark (TV seriál)
Alpha und Omega (S01E10)
Alles ist jetzt (S01E09)
Was man sät, das wird man ernten (S01E08)
další epizody (10)
Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (11)

Dokumentární

2010 Farm to Fridge