foto

Martin Palmer

  • nar. 4.11.1959 (59 let)
    Binghamton, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sgt. Will Gardner
2018 Hyde Park
2016 Za každou cenu
2015 The Ridiculous 6
2014 Síla života
Transcendence
V hledáčku střelce
Všechny cesty vedou do hrobu
2013 Osamělý jezdec
2012 Avengers
2011 Thor

TV seriály

2015 Noční směna (TV seriál)
Fog of War (S02E06)
2013 Longmire (TV seriál)
Natural Order (S02E11)
2011 Perníkový táta (TV seriál)
Krátká osmatřicítka (S04E02)
2008 Havárie (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace