foto

Newell Alexander

  • nar. 20.10.1935 (85 let)
    Borger, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Angry Birds ve filmu 2
2017 A Very Sordid Wedding
2013 Blízko od sebe
Southern Baptist Sissies
2010 Cyrus
Lilly's Light (TV film)
2008 Operation Shock and Awe... some
1973 Fox Style

TV seriály

2015 Myšlenky zločince (TV seriál)
Beyond Borders (S10E19)
2012 Strážce pořádku (TV seriál)
Thick as Mud (S03E05)
2011 Chirurgové (TV seriál)
Dlouhá cesta zpátky (S07E19)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Ženy na křídlech (S07E05)
2006 Velká láska (TV seriál)
Velikonoce (S01E08)
Vyklizení (S01E07)
2004 Arrested Development (TV seriál)
Staff Infection (S01E15)
2002 Alias (TV seriál)
Ukazatel (S02E05)
2001 Čarodějky (TV seriál)
Kdopak to štěká (S03E21)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Risky Business (S04E22)
Memento Mori (S04E13)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
... And the Hand Played On (S04E05)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
Genesis - September 13, 1956 (S01E01)
1981 Little House on the Prairie (TV seriál)
A Christmas They Never Forgot (S08E11)
1976 Wonder Woman (TV seriál)
The Feminum Mystique: Part 2 (S01E06)

Dokumentární

1984 Solo Trans (koncert)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1984 Solo Trans (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky