foto

Siiri Angerkoski

  • nar. 21.8.1902
    Oulu, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 28.3.1971 (68 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Aliisa (TV film)
1969 Bratři
1968 Rouva Carrarin kiväärit (TV film)
1965 Keinumorsian (TV film)
Viipurilaisen iltapäivä (TV film)
Wienervalssin tarinoita (TV film)
1964 Teatterituokio: Viisas tohvelisankari (TV film)
1963 Jengi
Teerenpeliä
1962 Ihana seikkailu
Kun tuomi kukkii
”Ei se mitään!” sanoi Eemeli
1961 Kertokaa se hänelle...
Minkkiturkki
Tyttö ja hattu
1960 Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut
Kankkulan kaivolla
Oho, sanoi Eemeli
Opettajatar seikkailee
Pekka ja Pätkä neekereinä
1959 Pekka ja Pätkä mestarimaalareina
Taas tapaamme Suomisen perheen
Yks' tavallinen Virtanen
1958 Kahden ladun poikki
Murheenkryynin poika
Pekka ja Pätkä Suezilla
Pekka ja Pätkä miljonääreinä
Pieni luutatyttö
1957 Pekka ja Pätkä ketjukolarissa
Pekka ja Pätkä salapoliiseina
Pekka ja Pätkä sammakkomiehinä
Pikku Ilona ja hänen karitsansa
1956 Viisi vekkulia
1955 Kaunis Kaarina
Pekka ja Pätkä pahassa pulassa
Pekka ja Pätkä puistotäteinä
1954 Hei, rillumarei!
Kaksi vanhaa tukkijätkää
Majuri maantieltä
Minä soitan sinulle illalla
Pekka ja Pätkä lumimiehen jäljillä
Taikayö
1953 Hilja, maitotyttö
Lentävä kalakukko
Me tulemme taas
Pekka Puupää
Pekka Puupää kesälaitumilla
Rantasalmen sulttaani
1952 Kuollut mies kummittelee
Mitäs me taiteilijat
Muhoksen Mimmi
On lautalla pienoinen kahvila
1951 Rovaniemen markkinoilla
Vain laulajapoikia
1950 Isäpappa ja keltanokka
Köyhä laulaja
Tanssi yli hautojen
Tapahtui kaukana
1949 Isäntä soittaa hanuria
Prinsessa Ruusunen
Professori Masa
Serenaadiluutnantti
1948 Haaviston Leeni
Onnen-Pekka
1947 Kultamitalivaimo
Kuudes käsky
Pikku-Matti maailmalla
Särkelä itte
1946 Nuoruus sumussa
Synnin jäljet
1945 Anna Liisa
Suomisen Olli yllättää
Vain sinulle
1944 Suomisen Olli rakastuu
Sylvi
Vaivaisukon morsian
1943 Suomisen taiteilijat
1942 August järjestää kaiken
Avioliittoyhtiö
Niin se on, poijaat!
Onni pyörii
Suomisen Ollin tempaus
Uuteen elämään
1941 Jos oisi valtaa...
Kaivopuiston kaunis Regina
Perheen musta lammas
Poikamies-pappa
Suomisen perhe
Totinen torvensoittaja
Täysosuma
1940 Melodie mládí
Runon kuningas ja muuttolintu
Serenaadi sotatorvella
Suotorpan tyttö
Tavaratalo Lapatossu ja Vinski
1939 Eteenpäin - elämään
Halveksittu
Helmikuun manifesti
1938 Nummisuutarit
Olenko minä tullut haaremiin
Rykmentin murheenkryyni
Syyllisiäkö?
Tulitikkuja lainaamassa
1937 Asessorin naishuolet
Kuin uni ja varjo
Kuriton sukupolvi
Lapatossu
1936 Mieheke
Pohjalaisia
Seikkailu jalkamatkalla
Taistelu Heikkilän talosta
Vaimoke
1935 Kaikki rakastavat
1933 Pikku myyjätär

TV seriály

1966 Tarinatalo (TV seriál)
1965 Sisarukset (TV seriál)
1964 Pekka Lipposen seikkailut (TV seriál)
1962 Kaverukset (TV seriál)

Dokumentární

2008 Helsinki, ikuisesti - a.z.
1997 Nyrkin ja hellan välissä - a.z.
1941 Puolustusvoimain katsaus

Host

TV pořady

2004 Ikimuistoinen (TV pořad)
1963 Lauantai-ilta kestikievarissa (TV pořad)
Tanneriana (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky