foto

Hannes Veivo

  • nar. 28.10.1907
    Oulu, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 21.8.1974 (66 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Pohjantähti
Pojízdný byt
1971 Kutsumustyö (TV film)
1970 Akseli ja Elina
Onneksi on rahaa (TV film)
1969 Taksikuski (TV film)
1966 Rakkaus alkaa aamuyöstä
1965 Här börjar äventyret
Keinumorsian (TV film)
Lähimmäinen (TV film)
Purasen häät (TV film)
1963 Herra Oblomov (TV film)
Viktoria ja hänen husaarinsa (TV film)
1962 Chlapci
Hän varasti elämän
Ihana seikkailu
Pinsiön parooni
Taape tähtenä
Tie pimeään
Vaarallista vapautta
1961 Miljoonavaillinki
Minkkiturkki
Oksat pois..!
Tulipunainen kyyhkynen
1960 Děvče zasněžených lesů
Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut
Kaks' tavallista Lahtista
Molskis, sanoi Eemeli, molskis!
Oho, sanoi Eemeli
Opettajatar seikkailee
Skandaali tyttökoulussa
1959 Ei ruumiita makuuhuoneeseen
Kohtalo tekee siirron
Kovaa peliä Pohjolassa
Lasisydän
Punainen viiva
1958 Asessorin naishuolet
Autuas eversti
Kulkurin masurkka
Murheenkryynin poika
Pekka ja Pätkä Suezilla
Pekka ja Pätkä miljonääreinä
Pieni luutatyttö
Sven Tuuva
Už nikdy nebude zítra
1957 1918
Herra Sotaministeri
Miriam
Musta rakkaus
Niskavuori taistelee
Pekka ja Pätkä ketjukolarissa
Pekka ja Pätkä sammakkomiehinä
Risti ja liekki
Vääpeli Mynkhausen
1956 Juha
Yhteinen vaimomme
1955 Helunan häämatka
Isän vanha ja uusi
Kaunis Kaarina
Kdo je bez viny
Kukonlaulusta kukonlauluun
Lähellä syntiä
Neiti talonmies
Nukkekauppias ja kaunis Lilith
Pastori Jussilainen
Pekka ja Pätkä pahassa pulassa
Pekka ja Pätkä puistotäteinä
Tähtisilmä
1954 Hei, rillumarei!
Hilman päivät
Kaksi vanhaa tukkijätkää
Kasarmin tytär
Kunnioittaen
Leena
Majuri maantieltä
Niskavuoren Aarne
Opri
Pekka ja Pätkä lumimiehen jäljillä
Rakastin sinua, Hilde
Taikayö
1953 2 hauskaa vekkulia
Alaston malli karkuteillä
Lentävä kalakukko
Lumikki ja 7 jätkää
Maailman kaunein tyttö
Me tulemme taas
Pekka Puupää
Se alkoi sateessa
Varsovan laulu
1952 Komppanian neropatit
Muhoksen Mimmi
Niskavuoren Heta
1951 Kvinnan bakom allt
Rovaniemen markkinoilla
1949 Professori Masa
Rosvo Roope
Ruma Elsa
1948 Neljästoista vieras
Ruusu ja kulkuri
1947 Pikku-Matti maailmalla
1945 Nokea ja kultaa
Ristikon varjossa
1944 "Herra ja ylhäisyys"
1943 Maskotti
Salainen ase
Valkoiset ruusut
1942 Onni pyörii
1941 Ryhmy ja Romppainen
Suomisen perhe
1940 Kersantilleko Emma nauroi?
Ketunhäntä kainalossa
Simo Hurtta
Suomi-Filmin sotilaspila 2
Suomi-Filmin sotilaspila 3
Suomi-Filmin sotilaspila 4
1939 Aktivistit
Halveksittu
Sedm bratří
1934 Meidän poikamme ilmassa - me maassa
Minä ja ministeri

TV seriály

1970 Veijo Meren tarinoita (TV seriál)
1967 Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
1963 Me Tammelat (TV seriál)

Dokumentární

1954 Kohtalotoverit

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky