foto

Otto Noro

  • nar. 15.9.1884
    Pielavesi, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 6.11.1957 (73 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1958 Kahden ladun poikki
1957 1918
Musta rakkaus
Pekka ja Pätkä sammakkomiehinä
Risti ja liekki
1956 Juha
Muuan sulhasmies
Odsun
1955 Kaunis Kaarina
Kukonlaulusta kukonlauluun
Onni etsii asuntoa
Pekka ja Pätkä pahassa pulassa
1954 Morsiusseppele
Opri
1953 Jälkeen syntiinlankeemuksen
Se alkoi sateessa
1952 Hän tuli ikkunasta
Mitäs me taiteilijat
Niskavuoren Heta
On lautalla pienoinen kahvila
Radio tulee hulluksi
Salakuljettajan laulu
Yhden yön hinta
1951 Lakeuksien lukko
Radio tekee murron
Rion yö
1950 Amor hoi!
Maija löytää sävelen
Rakkaus on nopeampi Piiroisen pässiäkin
Tanssi yli hautojen
Tapahtui kaukana
1949 Jossain on railo
Katupeilin takana
Orpopojan valssi
Prinsessa Ruusunen
Professori Masa
1948 "Sankari kuin sankari"
Haaviston Leeni
Laitakaupungin laulu
1947 Koskenkylän laulu
Kultamitalivaimo
Maaret - tunturien tyttö
Pikku-Matti maailmalla
Suopursu kukkii
1946 Kultainen kynttilänjalka
1945 Kyläraittien kuningas
Nokea ja kultaa
Ristikon varjossa
Suviyön salaisuus
Tähtireportterit tulevat
Vastamyrkky
1944 Hiipivä vaara
Miesmalli
Takovou jsi mne chtěl
1943 Maskotti
Neiti Tuittupää
Tuomari Martta
Tyttö astuu elämään
Varuskunnan "pikku" morsian
1942 Onni pyörii
Rantasuon raatajat
Varaventtiili
1941 Onnellinen ministeri
Totinen torvensoittaja
Tulákův valčík
1940 Ketunhäntä kainalossa
Oi, kallis Suomenmaa
Yövartija vain...
1939 Avoveteen
Eteenpäin - elämään
Helmikuun manifesti
Herra Lahtinen lähtee lipettiin
Sedm bratří
1938 Niskavuoren naiset
Poikamiesten holhokki
Tulitikkuja lainaamassa
Vieras mies tuli taloon
1937 Děvče z venkova
Ja alla oli tulinen järvi
Koskenlaskijan morsian
Kuin uni ja varjo
1936 Mieheke
Vaimoke
1935 Kun isä tahtoo...
1934 Meidän poikamme ilmassa - me maassa

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky