foto

Diane Rodriguez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 V první linii (TV film)
1993 Černá hvězda
1991 Terminátor 2: Den zúčtování
1988 Můj život v Ibaře (TV film)
Noc předtím
1987 La Bamba
1986 Psycho 3
1985 Get Out of My Room
1981 Páskové z Los Angeles
1977 Which Way Is Up?

TV seriály

2004 Pohotovost (TV seriál)
Krutost (S11E02)
2003 Dragnet (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
1986 Our House (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky