foto

David J. Wright

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Distortion
Pumpkin Karver, The
2001 Month of Sundays, A
1997 Noci s ďáblem (TV film)

TV seriály

2015 Aquarius (TV seriál)
Home Is Where You're Happy (S01E04)
2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a třetí fáze (S04E09)
2009 Zákon gangu (TV seriál)
Přizpůsob se a zvykni si (S02E13)
Úder (S02E05)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Ďáblovo kolo (S04E22)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Konvergence (S02E07)
2003 Tremors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky