foto

Juliette Marquis

  • nar. 16.4.1980 (39 let)
    Ukrajina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Přízrak lásky
2006 Insurgents, The
Phobic, The
2005 London
Země krvavého slunce
2004 Hokejová máma
2003 Život jedné dívky

TV seriály

2010 Dark Blue (TV seriál)
Home Sweet Home (S02E07)
2004 North Shore (TV seriál)
2002 24 hodin (TV seriál)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (S01E22)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Oběť (S03E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky