foto

Esko Nurminen

Kameramanská filmografie

Filmy

1965 Pariisilaissolmio (TV film)
1964 Jäinen saari
Luoti sydämessä (TV film)
1962 Vaarallista vapautta

TV seriály

1972 Bergströms (TV seriál)

Dokumentární

1984 Missi - johdattelua idolianalyysiin (TV film)
1975 Suomen seitsemät ihmeet (TV seriál)
1973 Myö oomme kun luonnonlapset risukossa (TV film)
Neljä kuukautta Pajatsoa (TV film)
1971 Matkalla ylihuomiseen (TV seriál)
1967 Tänään on huomenna (TV film)

Galerie (2)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky