foto

Julius Römer

  • nar. 29.6.1995 (23 let)
    Bissendorf, Niedersachsen, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tiefe Wunden (TV film)
2014 Kobra 11 - Na vlastní pěst (TV film)
Mordsfreunde (TV film)
2013 Eine unbeliebte Frau (TV film)
Schneewittchen muss sterben (TV film)
Unter Feinden (TV film)
2009 Princezna Husopaska (TV film)
2008 Stella a hvězda Orientu
2005 Mutter aus heiterem Himmel (TV film)

TV seriály

2006 Da kommt Kalle (TV seriál)

TV pořady

2001 Trickboxx (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace