foto

Christophe Chassol

  • nar. 1976
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Ovečka
2014 Tu veux ou tu veux pas
2013 Dark Touch
2011 Noční incident
2005 Touché par la grâce

TV seriály

2008 Clara Shellerová (TV seriál)
La porte de la tour bancale (S02E06)
2006 Homicides (TV seriál)
2005 Clara Shellerová (TV seriál)
Un cadeau de la vie (S01E06)
Oublier Paris (S01E05)
14 juillet (S01E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky