foto

Ana Ayora

  • nar. 8.7.1983 (36 let)
    Miami, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Captain Marvel
The CNO
2014 Redeemed
2013 Meddling Mom (TV film)
Velká svatba
2011 Phoenix Falling
2010 Savage County (TV film)
2008 Marley a já

TV seriály

2019 In the Dark (TV seriál)
It's Always Been You (S01E13)
I Woke Up Like This (S01E11)
Bait and Switch (S01E10)
2018 MacGyver (TV seriál)
Wind + Water (S02E21)
2017 Closer: Nové případy (TV seriál)
Tlaková vlna 2/2 (S05E21)
Tlaková vlna 1/2 (S05E20)
2016 Banshee (TV seriál)
Jiná pravda (S04E07)
Jednosměrka a konec (S04E06)
Trochu pozdě (S04E05)
další epizody (7)
2014 Chop Shop (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Poklad mrtvého muže (S02E10)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky