foto

Pentti Viljanen

  • nar. 30.7.1915
    Tampere, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 5.5.1975 (59 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Teatterituokio: Muuttajat (TV film)
Tilapää (TV film)
1968 Vintillä vilisee (TV film)
1967 Ihmisiä elämän pohjalla (divadelní záznam)
Kapteeni Mikko, ohoi! (TV film)
Mies joka ei voi nukkua (TV film)
Teatterituokio: Ruma ankanpoikanen (TV film)
1966 Luxemburgin kreivi (TV film)
1965 Erik XIV (TV film)
Kaupungeissa ei ole maalaisia (TV film)
Robotti Romulus (TV film)
Syntymäpäivät (TV film)
Toiset ammatit - Apulaisjohtaja (TV film)
1963 Villin Pohjolan kulta
1961 Toivelauluja
Tyttö ja hattu
1960 Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut
Kaks' tavallista Lahtista
Molskis, sanoi Eemeli, molskis!
Oho, sanoi Eemeli
Opettajatar seikkailee
Pekka ja Pätkä neekereinä
1959 Pekka ja Pätkä mestarimaalareina
Yks' tavallinen Virtanen
1958 Kulkurin masurkka
Niskavuoren naiset
Pieni luutatyttö
1957 Pekka ja Pätkä sammakkomiehinä
Vihdoinkin hääyö...
Vääpelin kauhu
1956 Lain mukaan
Rintamalotta
Silja - nuorena nukkunut
Tyttö tuli taloon
1955 Helunan häämatka
Kdo je bez viny
Sankarialokas
Tähtisilmä
Villi Pohjola
1954 "Minäkö isä!"
Kovanaama
Kummituskievari
Kun on tunteet
Laivan kannella
Laivaston monnit maissa
Putkinotko
1953 2 hauskaa vekkulia
Alaston malli karkuteillä
Lumikki ja 7 jätkää
Maailman kaunein tyttö
Miljonäärimonni
Se alkoi sateessa
Varsovan laulu
1952 "Jees, olympialaiset", sanoi Ryhmy
Hän tuli ikkunasta
Kaikkien naisten monni
Komppanian neropatit
Lännen lokarin veli
Mitäs me taiteilijat
Muhoksen Mimmi
Omena putoaa
On lautalla pienoinen kahvila
Yhden yön hinta
1951 Kuisma ja Helinä
Tytön huivi
1949 Pontevat pommaripojat
1948 "Sankari kuin sankari"
Kalle Aaltosen morsian
1947 Hedelmätön puu
Maaret - tunturien tyttö
1946 Kirkastuva sävel
Rakkauden risti
Viikon tyttö
1945 En ole kreivitär
Kohtalo johtaa meitä
Ristikon varjossa
1944 Erehtyneet sydämet
Hiipivä vaara
1943 Synnitön lankeemus
Tuomari Martta
Tyttö astuu elämään
1942 Avioliittoyhtiö
Oi, aika vanha, kultainen...!
Rantasuon raatajat
1940 Miehen tie
1938 Markan tähden
1937 Miehen kylkiluu
1936 Taistelu Heikkilän talosta

TV seriály

1975 Sirkka ja Sakari (TV seriál)
Siunattu hulluus (TV seriál)
1971 Eeva (TV seriál)
1970 Veijo Meren tarinoita (TV seriál)
1969 Lyyli ja aikamiespoikansa Anselmi (TV seriál)
1968 Herra Kenonen (TV seriál)
1967 Kultasuu (TV seriál)
Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
Tarinatalo (TV seriál)
1964 Pekka Lipposen seikkailut (TV seriál)
Tuulensuun tuvassa (TV seriál)
1963 Me Tammelat (TV seriál)
1962 Kaverukset (TV seriál)

Dokumentární

1997 Nyrkin ja hellan välissä - a.z.

Režijní filmografie

Maskérská filmografie

Filmy

1937 Miehen kylkiluu

Host

TV pořady

1968 Murheenlaakso (TV pořad)
1965 Pohjalainen rapsodia (TV pořad)
1961 Syyskuun show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky