foto

Kaarlo Wilska

  • nar. 31.1.1910
    Viipuri, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 15.11.1981 (71 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Miesten koulu (TV film)
1977 Lohikäärme (TV film)
On neidolla punapaula (TV film)
1976 Vanhan ruhtinaan rakkaus (TV film)
1975 Poika Kaunissaaresta (TV film)
Reviisori (TV film)
1973 Pohjantähti
1970 Vinski ja Vinsentti (TV film)
1969 Koko kaupungin Vinski (TV film)
Näköradiomiehen ihmeelliset siekailut
Sjuk eller skyldig? (TV film)
1968 Asfalttilampaat
Täällä Pohjantähden alla
Äl' yli päästä perhanaa
1967 Elokuva jalostavasta rakkaudesta (TV film)
1966 Johan nyt on markkinat!
Loistokaupunki (TV film)
Pitkä päivä (TV film)
1965 Don Quijote ja Sancho Panza Jätkäsaaressa
1963 Jengi
Kesällä kello 5
Teerenpeliä
Turkasen tenava!
Tähtiryöstö (TV film)
Villin Pohjolan kulta
1962 Chlapci
Hän varasti elämän
Ihana seikkailu
Kun tuomi kukkii
Kuu on vaarallinen
Luottamuksella (TV film)
Naiset, jotka minulle annoit
Pinsiön parooni
Tähdet kertovat, komisario Palmu
Älä nuolase...
”Ei se mitään!” sanoi Eemeli
1961 Kertokaa se hänelle...
Me
Miljoonavaillinki
Olin nahjuksen vaimo
Tyttö ja hattu
Tähtisumua
1960 Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut
Justus järjestää kaiken
Kaks' tavallista Lahtista
Kankkulan kaivolla
Molskis, sanoi Eemeli, molskis!
Myöhästynyt hääyö
Oho, sanoi Eemeli
Omyl komisaře Palmua
Opettajatar seikkailee
Pekka ja Pätkä neekereinä
Skandaali tyttökoulussa
1959 Ei ruumiita makuuhuoneeseen
Kovaa peliä Pohjolassa
Pekka ja Pätkä mestarimaalareina
Punainen viiva
Taas tapaamme Suomisen perheen
1958 Pekka ja Pätkä miljonääreinä
Pieni luutatyttö
Sven Tuuva
Už nikdy nebude zítra
1957 1918
Herra Sotaministeri
Miriam
Musta rakkaus
Pekka ja Pätkä ketjukolarissa
Pekka ja Pätkä sammakkomiehinä
Pikku Ilona ja hänen karitsansa
Rakas varkaani
1956 Juha
Lain mukaan
Něco v člověku
Odsun
Tyttö tuli taloon
1955 Helunan häämatka
Kaunis Kaarina
Kiinni on ja pysyy
Neznámý voják
Nukkekauppias ja kaunis Lilith
Onni etsii asuntoa
Säkkijärven polkka
Veteraanin voitto
1954 Hei, rillumarei!
Kunnioittaen
Leena
Minä soitan sinulle illalla
Rakastin sinua, Hilde
Taikayö
1953 Maailman kaunein tyttö
Tyttö kuunsillalta
Varsovan laulu
1952 "Jees, olympialaiset", sanoi Ryhmy
Bílý sob
Hän tuli ikkunasta
Kaikkien naisten monni
Kipparikvartetti
Lännen lokarin veli
Mitäs me taiteilijat
On lautalla pienoinen kahvila
Radio tulee hulluksi
Tervetuloa aamukahville eli tottako toinenkin puoli?
Yhden yön hinta
Yö on pitkä
1951 Kesäillan valssi
Rion yö
1950 Kaunis Veera eli Ballaadi Saimaalta
1949 Aaltoska orkaniseeraa
Jossain on railo
Pontevat pommaripojat
Prinsessa Ruusunen
Serenaadiluutnantti
1948 Irmeli, seitsentoistavuotias
Kalle Aaltosen morsian
Onnen-Pekka
1946 "Minä elän"
1940 Melodie mládí
Serenaadi sotatorvella
Tavaratalo Lapatossu ja Vinski
1939 Aktivistit
Sedm bratří
1937 Ja alla oli tulinen järvi
Koskenlaskijan morsian

TV seriály

1981 Iris Klewe (TV seriál)
1976 Koivuharju (TV seriál)
Sosiaalityöntekijä Virtanen (TV seriál)
1972 Osm smrtelných ran (TV seriál)
Työttömyyskorvauksilla ei pitkälle pötkitä (E02)
Kuulkaa korpeimme kuiskintaa (E01)
1962 Huivi (TV seriál)
Kaverukset (TV seriál)
1960 Laivasto tulee (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1958 Lea (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky