foto

Juergen Maurer

  • nar. 30.1.1967 (54 let)
    Klagenfurt am Wörthersee, Kärnten, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Südpol (TV film)
2018 Tatort - Waldlust (TV film)
2017 Familie mit Hindernissen (TV film)
In Wahrheit - Mord am Engelsgraben (TV film)
2016 Begierde - Jäger in der Nacht (TV film)
Tatort – Zahltag (TV film)
2015 Frau Müller muss weg
Meine fremde Frau (TV film)
2014 Tatort - Am Ende des Flurs (TV film)
2013 Bolest v srdci (TV film)
Eine Handvoll Briefe - Liebe im Gepäck (TV film)
Tatort - Unvergessen (TV film)
2012 Reigen (TV film)
2011 Das Wunder von Kärnten (TV film)
Tatort - Ausgelöscht (TV film)
Weihnachtsengel küsst man nicht (TV film)
2010 Tatort - Operation Hiob (TV film)
2009 Případ Lemming
2006 Freundschaft
2001 Der Zerrissene (TV film)

TV seriály

2019 M - Vrah mezi námi (TV seriál)
Spuren des Bösen (TV seriál)
Sehnsucht (E08)
2018 Parfum (TV seriál)
Fesselung (E06)
Herzakkord (E05)
Die dritte Substanz (E04)
další epizody (6)
Neben der Spur (TV seriál)
Sag, es tut dir leid (E05)
Vorstadtweiber (TV seriál)
Folge 30 (S03E10)
Folge 29 (S03E09)
Folge 28 (S03E08)
další epizody (10)
Spuren des Bösen (TV seriál)
Wut (E07)
2017 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Das Cello (S02E03)
Neben der Spur (TV seriál)
Dein Wille geschehe (E04)
2016 Neben der Spur (TV seriál)
Todeswunsch (E03)
Vorstadtweiber (TV seriál)
Folge 20 (S02E10)
Folge 19 (S02E09)
Folge 18 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Neben der Spur (TV seriál)
Adrenalin (E01)
Vorstadtweiber (TV seriál)
Schluss mit Lustig (S01E10)
Jagdgesellschaft (S01E09)
Rundumschlag (S01E08)
další epizody (10)
Spuren des Bösen (TV seriál)
Liebe (E05)
2014 BÖsterreich (TV seriál)
Die Detektive (TV seriál)
2013 Paul Kemp – Alles kein Problem (TV seriál)
Die Hölle sind wir (E02)
2012 Spuren des Bösen (TV seriál)
Racheengel (E02)
2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)
2010 Eine Couch für alle (TV seriál)
FC Rückpass (TV seriál)
Vitasek? (TV seriál)
Doppelgänger (E05)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2007 Die 4 da (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)

Dokumentární

2016 Heimatleuchten (TV seriál)
2008 Balkan Express (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky