foto

Irena Vacková

  • nar. 1970
    Vsetín
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Cena facky (divadelní záznam)
2009 Klíček
2007 Vyrozumění (divadelní záznam)

TV seriály

2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Rozvod po italsku (S04E06)
1998 Ranč U zelené sedmy (TV seriál)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Rodinná oslava (S01E04)
2007 Podle práva (TV seriál)

TV pořady

2004 Na stojáka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace