foto

Irena Vacková

  • nar. 1970
    Vsetín

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pepa
2009 Klíček

TV seriály

2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Rozvod po italsku (S04E06)
1998 Ranč U Zelené sedmy (TV seriál)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Rodinná oslava (S01E04)
2007 Podle práva (TV seriál)

Divadelní záznam

2016 Cena facky (divadelní záznam)
2007 Vyrozumění (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2004 Na stojáka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky