foto

Lukáš Hyksa

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Teroristka
2018 Neptun
2017 8 hlav šílenství
Austerlitz Advent
2016 Rekonstrukce průmyslu
2011 Cagey Tigers (studentský film)
2008 Bába
Stopaři (studentský film)
2006 Coming Soon

TV seriály

2019 Černé vdovy (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Na nejvyšší úrovni (E12)
Budu v tvých vzpomínkách (E11)
Mrtvý v síti (E10)
další epizody (12)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Příběh sňatkového podvodníka (E08)

Dokumentární

2018 Pět statečných (TV seriál)
Svoboda (E05)
Svatba (E04)
Petr se stěhuje (E01)
2017 Provedu! Přijímač (TV seriál)
Rozchod (E07)
Komplexák (E06)
Nepřítel (E05)
další epizody (7)
2016 Filantrop (TV seriál)
Viliam Sivek (E13)
Jan Školník (E10)
Martina Mazancová (E08)
další epizody (5)
Můj pokus o mistrovský opus (TV seriál)
Anna Fusek versus Black Intention Maki Ishiiho (S02E05)
2015 Jenica a Perla
Český žurnál (TV seriál)
Pět zrození (E11)
2013 Navždy svoji (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2011 Generace Singles
Mrtvá trať
2007 Přítomný okamžik (studentský film)

Hudební videoklipy

2015 Aneta Langerová: Tragédie u nás na vsi (hudební videoklip)
2012 Vladivojna La Chia - V těle (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace