foto

Jeff Bleckner

  • nar. 12.8.1943 (75 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Labutí píseň (TV film)
2013 Nezapomeň na lásku (TV film)
2011 Za tabulí (TV film)
2009 Loving Leah (TV film)
2008 Děvče od sousedů (TV film)
2005 Neměj strach (TV film)
2004 Havárie letu 323 (TV film)
2003 Music man (TV film)
2001 Městečko Black River (TV film)
2000 Beach Boys (TV film)
Kytička pro Algernona (TV film)
Nepolapitelný virus (TV film)
1998 Pohled z okna (TV film)
Tmavá obrazovka (TV film)
1997 Ďáblův obhájce (TV film)
1996 Krakatice (TV film)
On Seventh Avenue (TV film)
1995 Tajná služba (TV film)
Velká Samota (TV film)
1994 In the Best of Families: Marriage, Pride & Madness (TV film)
1992 Last Wish (TV film)
Srdce v plamenech (TV film)
1988 Můj otec, můj syn (TV film)
Terrorist on Trial: The United States vs. Salim Ajami (TV film)
1987 Léto na divoké řece
1985 Do You Remember Love (TV film)
1984 Concealed Enemies (TV film)
Things Are Looking Up (TV film)
1983 Ryan's Four (TV film)
When Your Lover Leaves (TV film)
1981 Daddy, I'm Their Mama Now (TV film)
1980 Willow B: Women in Prison (TV film)
1979 3 by Cheever: O Youth and Beauty! (TV film)
1977 Henry Winkler Meets William Shakespeare (TV film)

TV seriály

2015 Castle na zabití (TV seriál)
Pan a paní Castlovi (S08E08)
2013 Mistresses (TV seriál)
Full Disclosure (S01E11)
Franklin a Bash (TV seriál)
Out of the Blue (S03E08)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Vraždy podle pohádky (S04E17)
Dokud nás smrt nerozdělí (S04E11)
2011 Harry's Law (TV seriál)
Wheels of Justice (S01E04)
Off the Map (TV seriál)
Hold on Tight (E12)
The Protector (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Hrdinové a zločinci (S04E02)
Soutěž krásy (S03E23)
Smrtelné přelíčení (S03E19)
další epizody (4)
Private Practice (TV seriál)
The Breaking Point (S05E09)
If I Hadn't Forgotten... (S05E06)
Two Steps Back (S04E15)
2010 Private Practice (TV seriál)
Second Choices (S03E20)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Hello and Goodbye (S01E10)
Mother's Day (S01E09)
Yielding (S01E03)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Hořký konec Edwina Poolea (S02E24)
Šok a údiv (S02E18)
2005 Médium (TV seriál)
A Couple of Choices (S01E03)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Mučené duše (S01E15)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2000 Uprchlík (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1992 Round Table, The (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
1988 Favorite Son (TV seriál)
1986 Fresno (TV seriál)
1985 Me and Mom (TV seriál)
1983 Ryan's Four (TV seriál)
1982 King's Crossing (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 Breaking Away (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Mr. Dugan (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Visions (TV seriál)
1975 Welcome Back, Kotter (TV seriál)

TV pořady

1973 The CBS Festival of Lively Arts for Young People (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2002 Behind the Scenes: The Music Man (TV film)

TV pořady

1995 The 47th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1984 The 36th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace