foto

Mark Wahlberg

  • nar. 5.6.1971 (46 let)
    Dorchester, Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Academy Awards

Golden Globes

Razzies

Herecká filmografie

Filmy

2019 Instant Family
The Six Billion Dollar Man
2018 Cocaine Cowboys
Mile 22
2017 Transformers: Poslední rytíř
Táta je doma 2
Všechny prachy světa
2016 Deepwater Horizon: Moře v plamenech
Den patriotů
2015 Méďa 2
Na okraji pouště
Táta je doma
Vincentův svět
2014 The Gambler
Transformers: Zánik
2013 2 zbraně
Na život a na smrt
Pot a krev
Zlomené město
2012 Kontraband
Méďa
2010 Benga v záloze
Fighter
Noční rande
2009 Pevné pouto
2008 Max Payne
Stalo se
2007 Noc patří nám
Odstřelovač
2006 Nepřemožitelný
Skrytá identita
2005 Čtyři bratři
2004 Mám rád Huckabees
2003 Loupež po italsku
2002 Pravda o Charliem
2001 Planeta opic
Rocker
2000 Dokonalá bouře
Temná zákoutí
1999 Tři králové
Válka gangů
1998 Big Hit
1997 Hříšné noci
Kočovník
1996 Milenec nebo vrah
1995 Rváčův deník
1994 Vzbuďte se, vojáci!
1993 Nebezpečná učitelka (TV film)

TV seriály

2010 Vincentův svět (TV seriál)
Tequila a koks (S07E07)
2009 Vincentův svět (TV seriál)
Golf (S06E05)
2008 Vincentův svět (TV seriál)
Ne jako panna (S05E02)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
Doprovod (S01E01)

Dokumentární

2016 Die Mark-Wahlberg-Story - Aus dem Knast nach Hollywood (TV film)
2015 Champs
2014 Manny
2011 Hollywood Sunset: A Tribute to Entourage (TV film)
2009 Picture
2007 Příběh bostonského gangstera: Skutečný člověk, který byl předobrazem Jacka Nicholsona
2005 L'hebdo cinéma (TV seriál)
2004 Juvies
2003 Legendary Nights (TV seriál) - vyp.
2002 Bubblegum Babylon (TV film)
HypaSpace (TV seriál)
Starbuck Holger Meins
2001 Making of 'Planet of the Apes', The (TV film)
2000 David O. Russell's 'Three Kings' Video Journal
Under the Bunker: On the Set of 'Three Kings'
1993 Form... Focus... Fitness, the Marky Mark Workout
1992 HBO First Look (TV seriál)
1991 Idols (TV film)
Teen Vid II

TV pořady

2016 Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
2015 2015 MTV Movie Awards (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
2014 2014 MTV Movie Awards (TV pořad)
Nickelodeon Kids Choice Awards 2014 (TV pořad)
Wahlburgers (TV pořad)
2013 85. Annual Academy Awards (TV pořad)
Ok! TV (TV pořad)
The Hollywood Reporter Roundtables (TV pořad)
2012 2012 MTV Movie Awards (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2012 (TV pořad)
2011 83. Annual Academy Awards (TV pořad)
Scream Awards (TV pořad)
Zblízka (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2011 (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 Zlatý Glóbus 2009 (TV pořad)
2008 24/7 Chicago (TV pořad)
MTV Movie Awards 2008 (TV pořad)
2007 79. Annual Academy Awards (TV pořad)
Rencontres de cinéma (TV pořad)
Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2007 (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2001 America: A Tribute to Heroes (TV pořad)
Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
2000 Big Brother (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
Total Request Live (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
The Ben Stiller Show (TV pořad)
1990 The Word (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1978 Top Gear (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Hudební videoklipy

1994 Prince Ital Joe feat. Marky Mark - United (hudební videoklip)
1993 Prince Ital Joe feat. Marky Mark - Happy People (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(3 446)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace