foto

René Bonnière

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Dělej, že ji nevidíš (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Neznáme se odněkud? (TV film)
1996 Halfback of Notre Dame, The (TV film)
1995 Vražedná představa
1991 Johann's Gift to Christmas (TV film)
1990 Labor of Love (TV film)
1986 Perfect Timing (TV film)
1978 Voice of the Fugitive
War Is Over, The
1977 Hide and Seek (TV film)
Twelve and a Half Cents
1973 Hamlet
1972 The Discoverers
1963 Amanita Pestilens

TV seriály

2001 Tracker (TV seriál)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
1998 Eerie, Indiana: The Other Dimension (TV seriál)
Highlander: Havran (TV seriál)
Crime and Punishment (E07)
So Shall Ye Reap (E05)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Dead Man's Gun (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Pod postelí (S01E10)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Odyssea (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
Cesta do Avonlea (TV seriál)
It's Just a Stage (S02E11)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Of Corsets and Secrets and True, True Love (S02E04)
Sara's Homecoming (S02E01)
The Witch of Avonlea (S01E10)
1989 Bordertown (TV seriál)
E.N.G. (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Stroj na lásku (S04E14)
Nedávej se lacino (S04E06)
1988 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Tajný přítel (S04E02)
1986 Little Vampire, The (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)
1979 Matt and Jenny (TV seriál)
1966 Wojeck (TV seriál)

Dokumentární

2000 Deníky královen: Alžběta I., Rudá růže rodu Tudorovců (TV film)
1976 Sense of Place, A
1964 Annanacks, The
1963 Attiuk
Jean Richard, The
Whalehead
Winter Sealing at La Tabatière
1960 Canadian Diamonds
Ka Ke Ki Ku
Land of Jacques Cartier, The
On the Sea
Soirée at St. Hilarion
Three Seasons
Turlutte
White-Whale Hunters of Anse-Aux-Basques
Winter Crossing at L'Isle-Aux-Coudres

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace