foto

F. E. Sillanpää

  • nar. 16.9.1888
    Hämeenkyrö, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 3.6.1964 (75 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

2013 Siljan suviyö - kniha
1988 Hiltu ja Ragnar (TV film) - kniha
Ihmiselon ihanuus ja kurjuus - kniha
1965 Hiltu ja Ragnar (TV film) - kniha
1956 Elokuu - kniha
Silja - nuorena nukkunut - kniha
1955 Poika eli kesäänsä - kniha
1948 Ihmiset suviyössä - kniha
1940 Miehen tie - kniha
1937 Nuorena nukkunut - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1940 Miehen tie

Host

TV pořady

1963 Myöhästyneet joululahjat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky