foto

Jim Brown

  • nar. 17.2.1936 (83 let)
    St. Simons Island, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Dream Street
Opravdové zvíře
2004 Nesnáší mne
Sucker Free City (TV film)
2002 On the Edge
1999 New Jersey Turnpikes
Vítězové a poražení
1998 Malí válečníci
Nejlepší hráč
1996 Mars útočí!
Original Gangstas
1992 Smrtící mstitel
1990 Hammer, Slammer, & Slade (TV film)
Killing American Style
Twisted Justice
1989 Crack House
L.A. Heat
1988 Dostanu tě, syčáku
1987 Běžící muž
1985 Dáma v modrém (TV film)
1982 One Down, Two to Go
1979 Peklo v Pacifiku
1978 Prsty
1977 Kid Vengeance
1975 Cesta do Sonory
1974 Three the Hard Way
1973 I Escaped from Devil's Island
Slaughter's Big Rip-Off
The Slams
1972 Black Gunn
Černoch
1971 Ein Käfer geht aufs Ganze
1970 El Condor
Spravedlnost černého muže
The Grasshopper
1969 100 pušek
Kenner
Riot
1968 Katanga: Jednou do pekel a zpět
Polární stanice Zebra
The Split
1967 Tucet špinavců
1964 Rio Conchos

TV seriály

2010 NFL Rush Zone (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1967 The Woody Woodbury Show (TV seriál)

Dokumentární

2018 Ali & Cavett: The Tale of the Tapes - a.z.
2017 Foreman
2016 Jim Brown's Amer-I-Can Dream
2014 Jsem Ali
2012 Glickman
2009 Hugh Hefner: Playboy, Activist and Rebel
Sex in '69: The Sexual Revolution in America
2006 Armed and Deadly: The Making of 'The Dirty Dozen'
2005 Live 8 (koncert)
Outsider, The
2004 Macked, Hammered, Slaughtered and Shafted
2003 Beef
2002 Jim Brown All American (TV film)
2001 A Huey P. Newton Story (TV film)
2000 Ali-Frazier I: One Nation... Divisible (TV film)
Bill Russell: My Life, My Way (TV film)
Hollywood Remembers Lee Marvin (TV film) - a.z.
Unitas (TV film)
1996 Muhammad Ali: The Whole Story (TV film)
1968 Man Who Makes the Difference, The
1967 Operation Dirty Dozen

TV pořady

1996 Celebrate the Dream: 50 Years of Ebony Magazine (TV pořad)
1979 Playboy's Roller Disco & Pajama Party (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1999 Keeping the Music Alive (TV film)

TV seriály

2001 American Roots Music (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace