foto

Vítězslav Kryške

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Sami
2003 Kobova garáž (TV film)
2002 Byla láska... (TV film)
1995 Zlatník Ondra (TV film)
1979 Inzerát (TV film)
1977 Svědomí běžce (TV film)

TV seriály

2005 Strážce duší (TV seriál)
1980 Postel s nebesy (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace