foto

Adam Pražák

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Poušť (studentský film)
2003 Obraz Ingrid Majerové (studentský film)

TV seriály

2014 První republika (TV seriál)
Ano (S01E10)
Španělská chřipka (S01E04)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 První krok (TV seriál)
Jdu do toho (E11)
Vyprávěj (TV seriál)
2007 Horákovi (TV seriál)
Mnoho povyku pro nic (S02E15)
Sex, kam se podíváš (S02E12)
Jak se stal Patrik kamarádkou (S02E09)
další epizody (10)
2006 Horákovi (TV seriál)
Maminka (S01E15)
Válka Procházkových (S01E13)
Dlouhá noc v Mogambu (S01E11)
další epizody (10)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace