foto

Petr Koblovský

  • nar. 13.12.1972 (45 let)
    Moravská Třebová, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Český lev

Ceny české filmové kritiky

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Fagus
2016 Teorie tygra
2015 Kobry a užovky
2013 Chvilková slabost (TV film)
2012 Aplaus (TV film)
2011 Rodina je základ státu
Sráči (TV film)
2010 Největší z Čechů
2009 Muži v říji
2007 V hlavní roli (TV film)
2006 Pravidla lži
2001 Svatební dary (studentský film)
1999 Dívka na telefonu (studentský film)
Sen (studentský film)
Zavraždění Marata (studentský film)

TV seriály

2018 Hra (TV seriál)
Most! (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
Vyhrát za každou cenu (E05)
A přece se točí (E04)
další epizody (6)
Trpaslík (TV seriál)
Sobota (E06)
Pátek (E05)
Čtvrtek (E04)
další epizody (5)
2016 Trpaslík (TV seriál)
Pondělí (E01)
2015 Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Svatba (S01E12)
Vočesaný auto (S01E11)
Nové starší auto (S01E10)
další epizody (12)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Exekuce (S01E13)
Místo narození (S01E12)
Kněz (S01E11)
další epizody (13)
2013 České století (TV seriál)
Všechnu moc lidu Stalinovi (1948) (E04)
2012 Život je ples (TV seriál)
Nebe je moudrý a zlatý (E16)
Podezření (E15)
V sedmém nebi (E14)
další epizody (16)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
2009 Expozitura (TV seriál)
Volavka (E01)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
2007 Hraběnky (TV seriál)
Louky naproti (E17)
Vyrovnané účty (E16)
Návštěva (E15)
další epizody (17)

Dokumentární

2018 Virus
2017 Nerodič
2016 Duši neprodám (TV film)
2014 Stále spolu
Život mého otce
2013 Otázky pana Lásky
2012 Sněhová pole Ivana Hartla
2011 Inventura Febia (TV seriál)
Karel Svoboda a Jak se žije českým muzikantům (E23)
Pop-idoly doby (E03)
Oči tygra
2010 Nejtěžší volba (TV film)
2009 Zle, matičko, zle, Schwarzenberci zde! (TV film)
České milování (TV seriál)
2008 Domov
V hlavní roli Gustáv Husák (TV film)
Černá srdce (...zem není gulatá) (TV film)
Štíty království českého (TV seriál)
Pomíjivá sláva světa (E10)
Bůh za hradbami (E09)
Co všechno hrad byl (E08)
další epizody (10)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Michala Pavlíčka (S03E19)
2007 Labyrintem k revoluci (TV film)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jana Saudka (S03E10)
2006 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Borise Hybnera (S01E10)
13. komnata Evy Pilarové (S01E08)
13. komnata Jana Nedvěda (S01E04)
2005 11 pater ideálu
Krejča za branou (TV film)
Stan (TV film)
2004 Můj dům, můj... (TV film)
Noční rozhovory
Pig Farm
Václav Bělohradský: Nikdo neposlouchá (TV film)
2003 Naše lípa (TV film)
2002 Tenkrát 3 - Husákovo ticho (TV film)
2001 Obyčejný svět (studentský film)
Zpráva o stavu světa (TV film)
2000 Proroci a básníci
Příběhy slavných (TV seriál)
Tenkrát 2 - Šance pro Slovensko (TV film)
1999 Tenkrát (TV film)
Výlov (studentský film)
1998 Sibiř na konci tisíciletí (TV film)
Skinheads v České Republice v 90. letech (TV film)
Východ (studentský film)
1997 Deset století architektury (TV seriál)
Moravská apokalypsa (TV film)
České porno (TV film)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)

TV pořady

2000 Náš venkov (TV pořad)
1998 Jak se žije (TV pořad)
1992 Oko - pohled na současnost (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2010 Největší z Čechů

Dokumentární

2016 Není pevná hranice (studentský film)

TV pořady

2016 Český lev 2015 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace