foto

Ivana Kubáčková

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Zločin a trest (divadelní záznam)

TV seriály

2019 Prázdniny (TV seriál)
Cesta Lopúchovým lesom (S03E07)
2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
2014 Doktori (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Dr. Dokonalý (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Veľký hráč (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace