foto

Lawrence Gordon Clark

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1997 Půlnoční střelec (TV film)
1996 Vražedná dohoda (TV film)
1995 Here Comes the Mirror Man (TV film)
1990 Death Has a Bad Reputation (TV film)
1989 Kouzelné chvíle (TV film)
Pouze další tajemství (TV film)
1988 Zrada (TV film)
1986 Murder by the Book (TV film)
1985 Láska v Orient expresu (TV film)
1983 Jamaica Inn (TV film)
Pattern of Roses, A (TV film)
1980 Drakeova výprava (TV film)
1977 Stigma (TV film)
1976 Strážce návěstí (TV film)
1975 Ash Tree, The (TV film)
1974 The Treasure of Abbot Thomas (TV film)
1973 Lost Hearts (TV film)
1972 A Warning to the Curious (TV film)
1971 The Stalls of Barchester (TV film)

TV seriály

2002 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Hříchy otců (S07E03)
2001 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Nepříjemné pravdy (S06E02)
1997 The Locksmith (TV seriál)
1995 An Independent Man (TV seriál)
Dangerfield (TV seriál)
Strašidelné příběhy (TV seriál)
1991 Chimera (TV seriál)
1989 Stay Lucky (TV seriál)
1987 Kapitán James Cook (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1979 Dostihy (TV seriál)
Flambards (TV seriál)
Minder (TV seriál)
1978 Life at Stake (TV seriál)
1975 Second Verdict (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1978 Life at Stake (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky