foto

Tyne Daly

  • nar. 21.2.1946 (74 let)
    Madison, Wisconsin, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Bread Factory, Part One
A Bread Factory, Part Two
Balada o Busteru Scruggsovi
2017 Basmati Blues
Spider-Man: Homecoming
2016 Hledání (TV film)
2015 Ahoj, já jsem Doris
2013 Jacked Up (TV film)
2009 Georgia O'Keeffeová (TV film)
2003 Láska v utajení (TV film)
2001 Svatební šaty (TV film)
2000 Opičí čára
Piece of Eden, A
1999 Autumn Heart, The
Beznaděj (TV film)
Oheň nenávisti (TV film)
Tři tajemství (TV film)
1998 Pravidla špinavé hry (TV film)
1997 Dokonalá matka (TV film)
Lay of the Land, The
Nebezpečný zákazník (TV film)
1996 Kennedy Center's 25th Anniversary (TV film)
Skutečné obvinění (TV film)
1995 Bye Bye Birdie (TV film)
Cagney a Lacey: Opět spolu (TV film)
Výhled skleněným stropem (TV film)
1994 Christy (TV film)
Detektiv Janek: Utajené vzpomínky (TV film)
Návrat Cagneyové a Laceyové (TV film)
1993 Lovci snů (TV film)
1991 Neznámá tvář (TV film)
The Last to Go (TV film)
1989 Stuck with Each Other (TV film)
1987 Tyhle děti (TV film)
1985 Filmový sen
Pilotův návrat
1982 Your Place... or Mine (TV film)
1981 Matter of Life and Death, A (TV film)
Páskové z Los Angeles
1980 Women's Room, The (TV film)
1979 Better Late Than Never (TV film)
1977 Intimate Strangers (TV film)
Speed trap
Telefon
1976 Násilník
The Entertainer (TV film)
1974 Larry (TV film)
1973 Adulteress, The
Man Who Could Talk to Kids, The (TV film)
1972 Heat of Anger (TV film)
Play It As It Lays
1971 Howling in the Woods, A (TV film)
In Search of America (TV film)
1970 Anděl puštěný z řetězu
1969 John a Mary

TV seriály

2019 Paní ministryně (TV seriál)
Leaving the Station (S06E10)
Chirurgové (TV seriál)
Good Shepherd (S15E21)
2018 Murphy Brown (TV seriál)
AWOL (S11E12)
The Wheels on the Dog Go Round and Round (S11E11)
Beat the Press (S11E10)
další epizody (12)
2014 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Budete naši sousedi? (S06E05)
2010 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Pojistné podvody (S03E10)
2009 Chirurgové (TV seriál)
Soucit s ďáblem (S05E12)
2005 Soudkyně Amy (TV seriál)
Jmenuji se Amy Grayová (S06E22)
Ten musí jít z kola ven (S06E21)
S křížkem po funuse (S06E20)
další epizody (14)
2004 Soudkyně Amy (TV seriál)
Podmínečná kapitulace (S06E08)
Předčasný soumrak (S06E07)
Zasáhnout včas (S06E06)
další epizody (21)
2003 Soudkyně Amy (TV seriál)
Sex a svobodná matka (S05E10)
Právo cesty (S05E09)
Loučení s minulostí (S05E08)
další epizody (23)
2002 Soudkyně Amy (TV seriál)
Ztracení a nalezení (S04E11)
Všichni lžou (S04E10)
Z chlapce v muže (S04E09)
další epizody (24)
2001 Soudkyně Amy (TV seriál)
Zločin a pochybnosti (S03E11)
Překonat hranice (S03E10)
Zaskočena zemskou tíží (S03E09)
další epizody (25)
2000 Soudkyně Amy (TV seriál)
Vodní svět (S02E08)
Psí dny (S02E07)
Břímě odstupu (S02E06)
další epizody (20)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Presumpce neviny (S01E11)
Plný dům (S01E10)
Kdo přijde na večeři? (S01E09)
další epizody (11)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Veronica's from Venus/Josh's Parents Are from Mars (S02E11)
1995 Chůva k pohledání (TV seriál)
Strange Bedfellows (S02E24)
1994 Christy (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Columbo v přestrojení (S10E09)
1992 Columbo (TV seriál)
Vrabec v hrsti (S10E06)
1988 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
A Fair Shake: Part 2 (S07E22)
A Fair Shake: Part 1 (S07E21)
Yup (S07E20)
další epizody (14)
1987 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Secrets (S07E08)
Greed (S07E07)
Video Verite (S07E06)
další epizody (20)
1986 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
The Rapist: Part 2 (S06E10)
Revenge (S06E09)
Rites of Passage (S06E08)
další epizody (23)
1985 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Play It Again, Santa (S05E11)
Power (S05E10)
Old Ghosts (S05E09)
další epizody (22)
1984 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Out of Control (S04E11)
Lady Luck (S04E10)
Hooked (S04E09)
další epizody (18)
1983 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
The Informant (S02E22)
A Cry for Help (S02E21)
The Gang's All Here (S02E20)
další epizody (12)
1982 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Recreational Use (S02E10)
I'll be Home for Christmas (S02E09)
Conduct Unbecoming (S02E08)
další epizody (16)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1975 Law, The (TV seriál)
1974 V ulicích San Francisca (TV seriál)
Commitment (S02E15)
1963 General Hospital (TV seriál)
1951 Foreign Intrigue (TV seriál)

Dokumentární

2018 Broadway: The Next Generation
Every Act of Life
2015 She's The Best Thing In It
2012 Carol Channing: Larger Than Life
2011 The Savoy King: Chick Webb & the Music That Changed America
2008 The Long Shadow of Dirty Harry
2006 Who Needs Sleep?
2004 Happy Birthday Oscar Wilde (TV film)
2002 Intimate Portrait: Kellie Martin (TV film)
2001 Intimate Portrait: Sharon Gless (TV film)
1999 Celebrity Profile: Ally Sheedy (TV film)
Intimate Portrait: Ally Sheedy (TV film)
Intimate Portrait: Michele Lee (TV film)
1993 On the Town in Concert (koncert)
1985 Destination Nicaragua

Host

Fanoušci tvůrce